- Det blir gøy å se Moa

Disse bør du se opp for i den nye futsal-serien.

(Dagbladet.no): I dag sparkes eliteserien i futsal i gang i Ekeberghallen i Oslo.

I forbindelse med den historiske oppstarten har Dagbladet.no stilt følgende to spørsmål til ti av spillerne:

1. Hvem vinner Eliteserien i futsal?
2. Hvilken spiller har du størst forventning til?

Tor Christian Claussen, Vegakameratene (Trondheim)

1. Tidligere har vi knivet mye med Nidaros. Mange tror Nidaros vinner, men du har også KFUM, Fyllingsdalen og Holmlia, som er sterke.

2. Vi får se på Daniel Fredheim Holm, da. Jeg synes det blir artig å se hvor det nivået ligger.

Filip Ulveseth, Fyllingsdalen (Bergen) 1. Jeg har blitt bedt om å si Fyllingsdalen. Og kanskje Holmlia.

2. Det må bli Moa. Han har da blitt tilbudt prøvespill i Manchester United.

KLAR FOR SESONGSTART: Foran fra venstre: Stig Markus Hovdal (Bostadveien Futsal), Jon Andrè Sæther (KFUM), Hakija Hrnic (Solør Futsal), Arne Sagaas (Sandefjord), Lars Jørgen Myhrvold (Horten). Bak fra venstre: Truls Darisiro (nidaros), Mounir El-Masrouri (Homlia), Ole Johan Aas (Harstad IL), Tor Christian Klaussen (Vegakameratene) og Filip Ulveseth (Fyllingsdalen). FOTO: ADRIAN ØHRN JOHANSEN/ DAGBLADET
KLAR FOR SESONGSTART: Foran fra venstre: Stig Markus Hovdal (Bostadveien Futsal), Jon Andrè Sæther (KFUM), Hakija Hrnic (Solør Futsal), Arne Sagaas (Sandefjord), Lars Jørgen Myhrvold (Horten). Bak fra venstre: Truls Darisiro (nidaros), Mounir El-Masrouri (Homlia), Ole Johan Aas (Harstad IL), Tor Christian Klaussen (Vegakameratene) og Filip Ulveseth (Fyllingsdalen). FOTO: ADRIAN ØHRN JOHANSEN/ DAGBLADET Vis mer

Jon André Sæther, KFUM (Oslo)

1. Jeg tror kan stå mellom KFUM og Holmlia. Jeg tror det er de to sterkeste lagene.

2. Erlend Skaga, KFUM. Han er et utrolig talent som bare er 20 år gammel. Utrolig hurtig og rask med beina.

Arne Sagaas, Sandefjord Futsal

1. Jeg tror Nidaros eller Holmlia vinner.

2. Det har vært mye ståk rundt Moa nå. Det skal bli gøy å se ham. Men det er ikke nødvendigvis slik at de som er stjerner ute er de beste inne.

Hakija Hrnic, Solør Futsal 1. Jeg tror på Vegakameratene.

2. Det er mange gode. Personlig har jeg sans for Tresor Egholm fra Harstad.

- Det blir gøy å se Moa

Stig Markus Hovdal, Bogstadveien (Oslo)

1. Jeg tror Solør vinner ligaen. De har erfaring og er et maskineri med sterk tropp. Holmlia har en sterk tropp, men det er jo ikke sikkert alle de gode spillerne som er med alle seks rundene.

2. Christoffer Moen kan fort bli toppscorer. Og selvfølgelig er det en del av Holmlia-spillerne som vi vet kan prestere. For eksempel Mos (Mostafa Abdellaoue, bror til Moa, Vålerenga, utendørs fra jan. 08. red.anm.).

Mounir El-Masrouri, Holmlia (Oslo)

1. Jeg tipper oss eller Nidaros.

2. Dawda Leigh (Holmlia) er umulig å stoppe innendørs. Han var i alle fall det på siste trening.

Ole Johan Aas, Harstad

1. Holmlia. Jeg har lyst til å legge et ekstra press på dem.

2. Det er nok Tresor Egholm. Han er vanvittig en-mot-en. Han kommer til å få mange målpoeng. Men jeg kommer også til å følge på med Moa.

Lars Jørgen Myhrvold, Horten

1. Alle kan i prinsippet ta den. Jeg kan legge et ekstra press på Holmlia. KFUM er også gode. Det blir et bikkjeslagsmål.

2. Jeg har møtt Tresor Egholm (Harstad) og Dawda Leigh (Holmlia) også. Det blir også spennende å se hva Vålerenga-gutta gjør inne.

Truls Helland, Nidaros (Trondheim)

1. Jeg tror dette blir vanskelig å gjette. Det er høyere kvalitet nå. Jeg har et håp om at vi skal vinne. Vi har muligheten. Men det er flere lag som vil slå godt fra seg, Fyllingsdalen og KFUM blant annet. Holmlia har også muligheten, men jeg er usikker på hvor sterke de er utover sesongen.

2. Moa og Fredheim Holm er begge bare 23 år gamle. Rutine er ofte viktig i futsal. Rutine er ofte viktig i forhold til det å gjøre de riktige valgene innendørs. På den andre side har Moa og Fredheim Holm mye erfaring - selvfølgelig.