- Det blir helt feil å avfeie oss

Fredrik Winsnes forklarer hvorfor vi fortsatt skal tro.

FULLT MULIG Å BLI NUMMER TO: Fredrik Winsnes ser ingen grunn til å gi opp håpet om ett poeng i Nederland og full pott i de tre siste kampene. Da er det opp til de andre gruppetoernes resultater om Norge får spille playoff. Her under kveldens pressetreff i Rotterdam.Foto: Arnt E. Folvik
FULLT MULIG Å BLI NUMMER TO: Fredrik Winsnes ser ingen grunn til å gi opp håpet om ett poeng i Nederland og full pott i de tre siste kampene. Da er det opp til de andre gruppetoernes resultater om Norge får spille playoff. Her under kveldens pressetreff i Rotterdam.Foto: Arnt E. Folvik Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| ROTTERDAM/OSLO (Dagbladet.no): Etter 0-0-kampen mot Makedonia i går, er VM-håpet stort sett forbeholdt dem som er forpliktet til å si at de fortsatt håper og tror.

Men så er det kanskje nettopp disse som har de beste forutsetningene for å mene noe om det også:- Det blir helt feil å avfeie oss. Jeg har spilt alle kvalikkampene, og mener jeg har godt grunnlag for å uttale meg om Norges prestasjoner, sier Fredrik Winsnes til Dagbladet.

Burde slått IslandMidtbaneveteranen mener nemlig at kampene slett ikke har vært så ille som tabellen tyder på.

- Det at vi bare har tre poeng, det er for lite. Vi var bedre enn Island, og ledet to ganger. Vi hadde fortjent og burde slått dem, mener Winsnes.

Men det endte som kjent 2-2 på Ullevaal etter en markeringssvikt av Tore Reginiussen og et frisparkmål i Rune Almenning Jarsteins keeperhjørne.

I den påfølgende kampen var Norge også periodevis best, men 0-0 ble bare reddet av den skotske debutanten Chris «the Miss» Iwelumos bom på åpent mål.- Jeg mener vi også burde slått Skottland på Hampden, sier Winsnes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer