NFF snur:

Det blir ikke omkamp mellom Sandnes Ulf og Kristiansund likevel

Anken vant fram.

FRAM OG TILBAKE: Kristiansunds trener Christian Michelsen i kvalifiseringskampen mellom Kristiansund og Jerv på Kristiansund stadion. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
FRAM OG TILBAKE: Kristiansunds trener Christian Michelsen i kvalifiseringskampen mellom Kristiansund og Jerv på Kristiansund stadion. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Sandnes Ulf får medhold i sin anke. Dermed skal ikke førstedivisjonskampen mot Kristiansund spilles på nytt, opplyser Norges Fotballforbund.

KBK fikk Tor Erik Torske feilaktig utvist da rogalendingene vant 3-2 i seriekampen 15. august. Torske ble utvist på grunn av to gule kort på stillingen 2-1 til Kristiansund.

Dommer Kim Rune Borgersen ga Sandnes Ulf fordel i situasjonen. Da han skulle gå tilbake å dele ut det gule kortet for hendelsen, havnet feil spiller i dommerens bok, og det resulterte i at Torske ble utvist for sitt andre gule.

Kamer Qaka var den egentlige synderen. 26. august kom beskjeden om at Kristiansund nådde fram med sin protest og kampen skulle spilles på nytt. Utvalget som behandlet saken mente det var overveiende sannsynlig at resultatet ble påvirket av den feilaktige utvisningen.

Sandnes Ulf godtok ikke omkamp og anket avgjørelsen. Ankeutvalget i Norges Fotballforbund har enstemmig besluttet at det ikke skal spilles omkamp.

Odd ikke fikk omkamp da de mente kamputfallet mot Molde (2-4) ble påvirket av skadde spillere på banen. Det er sjelden kamper blir spilt på nytt av dommerfeil.

I 2. divisjon ble en kamp mellom Fram Larvik og FK Tønsberg spilt på nytt etter at en Fram-spiller ikke ble utvist til tross for to gule kort. FK Tønsberg vant omkampen 4-3.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer