- Det blir ikke Real - Chelsea i finalen. Jeg tror du vet hva jeg mener

Konspiratorisk Mourinho måtte reddes av TV-intervjueren.

SER TING I SKYGGENE: Real Madrid-manager José Mourinho klarte ikke å dy seg etter avansementet i kveld, og sa mye av det samme som Zlatan Ibrahimovic i går da han antydet at noen vil ha Barcelona i finalen i Champions League.Foto: SCANPIX/EPA/CHEMA MOYA
SER TING I SKYGGENE: Real Madrid-manager José Mourinho klarte ikke å dy seg etter avansementet i kveld, og sa mye av det samme som Zlatan Ibrahimovic i går da han antydet at noen vil ha Barcelona i finalen i Champions League.Foto: SCANPIX/EPA/CHEMA MOYAVis mer

(Dagbladet): Real Madrid - APOEL 5-2, 8-2 sammenlagt.

Real Madrid-manager José Mourinho plukket opp tråden etter gårsdagens Zlatan Ibrahimovic etter seieren over APOEL i dag, og gikk langt i å antyde at Barcelona vil spille Champions League-finale - uansett - i årets Champions League.

Mourinho ble spurt om hva han tenkte om en potensiell finale mellom Madrid og gamleklubben Chelsea, og svarte følgende:

- La meg være ærlig med deg. Jeg tror ikke finalen vil være mellom Real Madrid og Chelsea. Jeg vil helst ikke si mer. Det kan bli Bayern i finalen, det kan bli Barcelona. Men jeg tror bare ikke det vil bli Real Madrid mot Chelsea, sa Mourinho på Viasat, og la til:

- Jeg tror du vet hva jeg mener.

- Jeg tror ikke vi skal få deg i trøbbel, jeg tror vi skjønner hva du snakker om ..., fastslo intervjueren smått forbløffet, og skiftet tema.

Konspirasjonsteorier
I går mente Zlatan Ibrahimovic at han «skjønte hva Mourinho pleier å snakke om» etter kamper mot Barcelona, da Milan følte seg snytt av dommeren på Camp Nou.

- Det føles som at Uefa har to spesielle lag de ønsker skal møtes i finalen, sa han i natt.

I kveld kastet altså Mourinho bensin på det bålet.

Ingen City-avtale
Han benytter forøvrig også anledningen til å irritert avvise at han har en avtale med Manchester City om å ta over som manager der neste sesong.

- Det er helt usant, og jeg liker dårlig at det blir skrevet ting som er helt usanne. Jeg har to år igjen av kontrakten med Madrid. Alle vet jeg elsker England, og jeg vil nok komme tilbake en dag, men ingen vet når det blir. Alt om City eller andre klubber er helt usant, sier portugiseren.