Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det blir ikke rettferdig

Berg mener dommerne har ulikt syn på overtid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no) I et opphetet øyeblikk etter et Rosenborg-tap tidligere i år gikk raste Lyn-trener Henning Berg mot at dommerne favoriserte Rosenborg. Berg mente seg snytt for en straffe i 2. omgang - men innrømmet etter mye om og men at dommeren gjorde det riktige.

Berg ser ingen grunn til å gjenta beskyldningene etter det han så på Lerkendal torsdag.

- Det jeg sa den gang var en overreaksjon, som jeg har beklaget. Jeg synes det var greit at Øvrebø la til så mye, for det var mye stopp i spillet. Det rare er derimot at det er så forskjellig fra kamp til kamp hva dommerne legger til, sier Berg til Dagbladet.no.

Da Lyn tapte mot HamKam på Briskeby i sist helg, la dommeren til to minutter. Berg mener det burde vært minst det dobbelte - og mener det er tilnærmet tilfeldig fra dommer til dommer hvor mye de legger til.

- Dommeren vi hadde på Hamar la til ett minutt i 1. omgang og to minutter i 2. omgang. Med så mye bytter og skader som det var i den kampen, burde det vært mye mer. Det er tydelig at dommerne har forskjellige oppfatninger om dette, og da blir ikke rettferdig, sier Berg.

<B>STOR FORSKJELL:</B> Henning Berg mener det varierer altfor mye fra dommer til dommer hva som blir lagt til i kampene. Men han støtter Tom Henning Øvrebøs vurdering om seks minutters tillegg på Lerkendal.