STORSPILTE: Heidi Løke og venninna Anja Edin leverte begge en kjempekamp i EM-oppgjøret mot Sverige i Beograd i går kveld. I semifinalen venter enten Ungarn, som trenes av Løkes kjæreste Karl Erik Bøhn, eller Montenegro. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
STORSPILTE: Heidi Løke og venninna Anja Edin leverte begge en kjempekamp i EM-oppgjøret mot Sverige i Beograd i går kveld. I semifinalen venter enten Ungarn, som trenes av Løkes kjæreste Karl Erik Bøhn, eller Montenegro. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpixVis mer

- Det blir ikke spesielt å møte Karl Erik i en semifinale

Heidi Løke vil banke kjæresten i semifinalen.

BEOGRAD (Dagbladet): Norge er allerede klare for semifinale i EM, som gruppevinner. Det er også Ungarn og Montenegro fra den andre pulja.
Som gruppevinner av gruppe I møter Norge andrelaget i gruppe II i lørdagens semifinale. I øyeblikket er det Montenegro, som Norge slo i OL-finalen i sommer.

Fyller 30 i dag Utfallet av Spania-Montenegro og Ungarn-Russland i morgen kveld avgjør hva som blir Norges semifinalemotstander. Om Montenegro slår Spania, samtidig som Ungarn ikke slår Russland — hvilket ikke er et urealistisk scenario — så blir det Norge-Ungarn i semifinalen.

Og Heidi Løke mot kjæresten Karl Erik Bøhn, som er landslagssjef for Ungarn.

Et slikt ser i så fall Heidi Løke — som fyller 30 år i dag — bare fram i mot.

- Betyr ingen ting - Om det blir Ungarn i semifinalen, så blir det helt fint. Det kommer ikke til å være noe spesielt i det hele tatt, sier Heidi Løke til Dagbladet.

- Det kommer ikke til å være spesielt å møte samboeren sin i en semifinale..?

- Neida, det betyr ingen ting når kampen er i gang. For å ta gullet må vi slå alle, enten de blir trent av Karl Erik eller andre, sier Løke.

- Hvem går seirende ut av en duell mellom dere?

- Norge, håper jeg.

- Og hvordan blir julefeiringen med Karl Erik da?

- Den blir bra, haha, sier Løke og ler rått.

Fire klubbvenninner Et semifinalemøte mot Ungarn vil ikke bare by på et kjæresteoppgjør. På det ungarske landslaget har Løke også fire klubbvenninner fra Györ — deriblant nasjonens største stjerne Anita Görbicz.

Hun scoret seks av målene da Ungarn slo Romania med pene 25-19 i går kveld. Men statistikken forteller også at Görbicz bommet på ni skudd, så hun kan også skyte laget ut kamper.

Hemmelig feiring I dag stiller halvparten på det norske laget til pressetreff i Beograd. Heidi Løke er ikke blant dem. Hun skal blant annet bruke fridagen/hviledagen til å feire 30-årsdagen.

Og hvordan den skal feires?

- Det er hemmelig, flirer hun.