- Det blir jevnt en stund, men så drar vi fra mot slutten

Ida Alstad om kampen mot Danmark i ettermiddag.

I FORM: Ida Alstad tror Norge tar Danmark i dagens kamp i firenasjonersturneringen i Bodø. Foto: Bjørn Langsem, Dagbladet
I FORM: Ida Alstad tror Norge tar Danmark i dagens kamp i firenasjonersturneringen i Bodø. Foto: Bjørn Langsem, Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BODØ (Dagbladet): Ida Alstad levner ikke Danmark noen stor sjanse til å slå Norge i ettermiddagens avsluttende kamp i firenasjonersturneringen i håndball.

Oppgjøret med avkast klokka 16.45 i håndballgale Bodø blir en ren finale etter at både Danmark og Norge har vunnet sine to første kamper i turneringen.

Byåsen-spilleren Ida Alstad har bekreftet god form i helgen, og ser det på ingen måte sannsynlig at danskene skal stikke kjepper i de norske hjulene som er to kamper unna EM-åpning mot Frankrike på Lillehammer 7. desember.

- Det blir sikkert jevnt en stund, men drar vi fra mot slutten. Vi er et sabla godt lag og har stor tro på oss selv. Det er bra selvtillit i gruppa og vi gleder oss til hver kamp, sier Ida Alstad til Dagbladet.

Åtte strake Norge har slått Danmark de åtte siste gangene. Siste danske seier mot Norge skriver seg så langt tilbake som 24. mai 2007.

Ikke mye tyder på at danskene skal klare å klå Norge i ettermiddag heller. Island, som ble grisebanket 35-14 av Norge i Tromsø fredag, holdt Danmark til 19-19 halvveis ut i andre omgang i Bodø Spektrum i går - før danskene rykket fra mot slutten og til slutt kunne notere en komfortabel 30-24 seier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer