Martin Ødegaard får stadig mer oppmerksomhet

- Det blir litt «crazy» noen ganger

Martin Ødegaard letter på sløret om all oppmerksomheten som har fulgt han de siste åra.

REAL SOCIEDAD: Martin Ødegaard gjør det igjen. Video: Strive Sport Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det har gått over fem år siden det norske folk ble for alvor introdusert for den da 15 år gamle gutten fra Drammen. Martin Ødegaard ble kjapt lansert som den nye store norske stjerna, og det var mange som så for seg en karriere helt i verdenstoppen.

Det førte til at Real Madrid signerte Ødegaard som 16-åring, og etter noen år på deres B-lag, i tillegg til noen utlån, ser det ut til at han er på vei til å bli en virkelig stor stjerne.

Han har i hvert fall tidvis herjet for Real Sociedad i La Liga, og nordmannen står med tre mål og fire målgivende for La Real.

Hans strålende høst i La Liga har ikke dempet oppmerksomheten rundt ham - snarere tvert imot. Nå er han ikke bare et navn som er populært i Norge, men også i stor grad i Spania.

- Litt «crazy»

I podkasten til den anerkjente fotballeksperten Guillem Balague, snakker Ødegaard ut om hvordan det er å leve med en slik enorm interesse.

Balague spør Ødegaard om det går bra å høre såpass mye skryt som han får om dagen.

- For meg så går det greit å høre det. Jeg har hørt det helt siden jeg var 15 år og bodde i Norge. Jeg fikk mye positiv oppmerksomhet - for mye oppmerksomhet. Og da jeg kom til Madrid var det mye negativ oppmerksomhet, kanskje for mye negativ oppmerksomhet. For meg er den oppmerksomheten litt «crazy» noen ganger, men jeg er vant til det, sier Ødegaard til «Pure Fotball Podcast».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer