Det blir øl i Holmenkollen

Skiforbundet trosser idrettspresidenten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Fungerende idrettspresident Grethe Fossli ønsker å stanse planene om alkoholservering i Holmenkollen. Men verken Skiforbundet eller Skiforeningen er til å rikke.

I går fikk arrangøren skjenkeløyve fra Oslo kommune til årets renn i Kollen. Men Grethe Fossli, som også er leder i holdningskampanjen AlkoKutt, ønsker å få vedtaket omgjort.

- Vi skal ta denne praten med Skiforbundet så fort som mulig, sa Fossli til P4 tidlig i dag.

Hun synes det er trist at Oslo kommune har gitt tillatelsen. Men øl ser det ut til å bli i Kollen.

- Vi forholder oss til Skiforeningen, og vi akter ikke å foreta oss noe i sakens anledning, sier skipresident Sverre Seeberg til NTB.

Rolf Nyhus i Skiforeningen gjør det også klart at de ikke vil gå tilbake på avgjørelsen om å selge alkohol i forbindelse med idrettsarrangementene i Kollen.

- Dette er en beslutning som er tatt av den politiske myndigheten i Oslo kommune, og det er det jeg har svart i forhold til Fossli. Vi handler i henhold til norsk lov, sier Nyhus til NTB.

- Nå blir det likhet for alle i Holmenkollen. Ikke bare VIP-ene, men også resten av publikum kan få kjøpt seg alkohol, sier Nyhus.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer