- Det blir tatt en beslutning når jeg kommer hjem

Gamsten om «han kan ikke løpe»-slakten.

I GODT HUMØR: Morten Gamst Pedersen sier han ikke er sur etter at en ledende Blackburn-skikkelse kritiserte ham offentlig denne helga. Foto: Torbjørn Berg / Dagbladet
I GODT HUMØR: Morten Gamst Pedersen sier han ikke er sur etter at en ledende Blackburn-skikkelse kritiserte ham offentlig denne helga. Foto: Torbjørn Berg / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Morten Gamst Pedersen har fått en unnskyldning av Venkys-rådgiver Shebby Singh etter å ha blitt sammenliknet med en pensjonist under et møte mellom Blackburn-ledelsen og supporterne i helga.

Lørdag møtte han eierne og manageren for å prate ut om situasjonen. Torsdag blir det klart hva som blir utfallet av det hele.

- Det er ikke så mye å si. Jeg fikk fort vite alt som var sagt og gjort av dem, og vi hadde et møte med både eiere og manageren og alle, vi har pratet ut. Nå er det viktig for meg å fokusere på landslaget mens jeg er her, så blir det tatt en beslutning når jeg kommer hjem på torsdag, sier Gamsten til Dagbladet.

Ikke sint eller sur Han vil ikke gå inn i detaljer på hva som vil bli avklart torsdag, men posisjonen i klubben er åpenbart usikker. Gamst Pedersen har vært blant de mest lojale spillerne i flere år, og det er klart han liker dårlig å bli angrepet av sin egen ledelse.

- Hva som blir utfallet, får vi ta da. Han (Shebby Singh) har sagt det han har sagt, og jeg har ikke noen kommentarer til akkurat det. Det har jeg sagt til eierne og managerene direkte, det føler jeg er den rette veien å gjøre det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer