- Det blir vanskelig for Solskjær å få en ny toppjobb

Tror Solskjærs rykte skades kraftig etter Cardiff-jobben.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

CARDIFF (Dagbladet): Ole Gunnar Solskjærs tid som Cardiff-manager nærmer seg slutten.

Dagbladet er på plass utenfor klubbens treningsanlegg, som ligger rundt 20 minutter med bil utenfor byens sentrum. Der er også britiske Sky Sports representert. Kanalen meldte allerede i går at nordmannen er ferdig i jobben, bare 259 dager etter at han ble ansatt av den eksentriske eieren Vincent Tan.

- Vi forventer en uttalelse fra Cardiff City nå i dag tidlig hvor de bekrefter at Ole Gunnar Solskjær har forlatt klubben. Det var møter mellom Solskjær og styreformann Mehmet Dalman i går, der de ble enige om å skille veier. Det betyr slutten for Ole Gunnar Solskjær her i Cardiff, sier Graham Thomas til Dagbladet.

Skadet rykte Sky Sports-reporteren tror nå det vil bli nærmest umulig for Solskjær å få seg en ny trenerjobb på balløya.

- Jeg tror det blir vanskelig for ham å få en ny toppjobb i Premier League, kanskje også i Championship. Jeg tror han kanskje må utenlands og lede et lag et annet sted i Europa som et springbrett inn til britisk fotball igjen, sier Thomas.

Han har fulgt Cardiff tettere enn de fleste i en årrekke. Selv om Solskjær har tapt 15 kamper av 25 mulige i seriesammenheng som sjef for det walisiske hovedstadslaget, mener Thomas at 41-åringen fortsatt er godt likt av fansen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer