- Det blir vel ramaskrik av dette

Kjetil Jansrud om Liverpool og United. Se siste «Fotballfeber»!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En helg uten Tippeliga er i vente, da kvartfinalene i cupen skal gjennomføres. På lørdag spilles Molde - Sandefjord og Haugesund - Hødd, mens Tromsø - Bodø/Glimt og Brann - Strømsgodset møter hverandre på søndag.

Derfor vies dagens «Fotballfeber» til sesongsåpningen i England og blir en Premier League-spesial.

En «Silly season» full av rykter og kontroversielle overganger nærmer seg slutten. På lørdag er det avspark i det som av mange omtales som verdens beste liga.

I dagens program er alpinist og Liverpool-supporter Kjetil Jansrud gjest. Han har vært Liverpool-fan i mange år, og gleder seg vilt til laget hans starter borte mot West Bromwich på lørdag.

Alpinisten deler sitt tabelltips med oss og forklarer hvorfor han tipper som han gjør. I tillegg røper han hvilke kamper han syns det er spesielt deilig å vinne, og hvilke lag han gjerne ser tape.

De norske landslagsgutta ble slått 3-2 av Hellas i privatlandskampen på Ullevaal onsdag. Nå skal Brede Hangeland, John Arne Riise og Morten Gamst Pedersen tilbake til sine klubber i England. Vi spurte utenlandsproffene hvem de tror vinner årets sesong.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer