Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Det bliver en god dag, når Ståle fucker af»

FCK-fansen mens Solbakken ble intervjuet.

(Dagbladet.no): Det er den særdanske helligdagen «Store Bededag» i dag. I København benyttet en del fotballsupportere dagen til å be Ståle Solbakken om å «fucke af» - altså pelle seg vekk.

FC Københavns norske trener ble selv nødt til å be en liten gruppe av de omkring 100 frammøtte supporterne om å pelle seg av treningsbanen, skriver ekstrabladet.dk.

Supporterne møtte opp med bannere som «Sølv er ikke København verdig» og sanger om at «den hvite trøye forplikter».

Etter treningen stilte fansen seg opp i intervjusonen ved klubbhuset, og forsøkte å overdøve Solbakken med sangen «Det bliver en god dag, når Ståle fucker af» mens den hardt pressede treneren ga intervjuer.

Fansen er skuffet over resultatene den siste tida. FCK ligger andreplass i serien, fem poeng bak AaB. Onsdag ble de slått ut av cupen av Esbjerg.

I TRØBBEL: Onsdag ble Ståle Solbakken slått ut av cupen og sendt på tribunen for dette sparket mot sportsdrikk-bøtta. Foto: Claus Fisker/Scanpix
I TRØBBEL: Onsdag ble Ståle Solbakken slått ut av cupen og sendt på tribunen for dette sparket mot sportsdrikk-bøtta. Foto: Claus Fisker/Scanpix Vis mer
image: «Det bliver en god dag, når Ståle fucker af»
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media