Det blogger inn med tabelltips

Tabelltipsene for Tippeligaen 2005 fortsetter å strømme inn og mange er særs kritiske til Dagbladets humane tabell.

Fordi: Norske fotballfolk i hus og hytter har et godt og sterkt forhold til fotballtabeller og fortsatt, dager etter at Dagbladets eksperter tippet året Tippeliga-tabell anno 2005, strømmer det inn reaksjoner på nettets fotballblogg, avdeling Dagbladet.no (http://www.dagbladet.no/weblogg/fotball/).

Et vell av tabeller fra leserne ligger allerede inne. Mange av dem under fullt navn slik at venner og kjente kan klippe ut og huske tipsene som vi kommer til å presentere noen av førstkommende søndag i bakrommet@dagbladet.no, avdeling papiravis. Siden i går har rundt 200 blogget til oss, blant andre Nevi, som skriver:

Viking forsterket

-  Alle som snakker om at Viking ikke er forsterket, hvor lever dere hen? Deila, Mumba, Basso er nye, og Østenstad og Kovacs er med hele sesongen. Kopteff er som en ny spiller!

Geir Versto tar for seg heltene fra Telemark: -  Odd har aldri gjort det bra i treningskampene på grunn av hardt treningsprogram. Til høsten kjemper Odd om bronsemedaljen, akkurat som de gjorde det i 04.

Reidar & Odd

Reidar Nygård tror Dagbladet lider av et slags anti-Odd-virus:

-  Odd har aldri vært Dagbladets favoritt. Minner om at Odd aldri har vært dårligere enn nummer 8, selv om de nesten hvert år har blitt tippet å få problemer.

 OVERRASKER ELLER SKUFFER?  Dagbladet har tippet Ole Martin Årst og Tromsø på 9. plass. Hva tror du? Legg inn din tabell på Dagbladets fotballblogg. Foto: Ingun A. Mæhlum
OVERRASKER ELLER SKUFFER? Dagbladet har tippet Ole Martin Årst og Tromsø på 9. plass. Hva tror du? Legg inn din tabell på Dagbladets fotballblogg. Foto: Ingun A. Mæhlum Vis mer

Forsvarer TIL

Morten smeller til med et forsvar for nordballen:

-  Blir overrasket og fortvilet over mistilliten dere såkalte fotballeksperter har til Tromsø. Skulle nesten tro at dere hadde noe imot dem fordi de kommer fra Nord-Norge. 

 Du kan legge inn ditt fotballtips i fotballbloggen helt fram til søndag.