Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Isabelle Pedersen

- Det burde være en normal ting å være frittalende

Isabelle Pedersen (26) er ikke redd for å si det hun mener. Men hun blir også forundret over at det skaper reaksjoner.

FARGERIK: Isabelle Pedersen liker å kle seg i farger. Fargerik er hun også som person. Foto: Tomm W. Christiansen / Dagbladet
FARGERIK: Isabelle Pedersen liker å kle seg i farger. Fargerik er hun også som person. Foto: Tomm W. Christiansen / Dagbladet Vis mer

Selv om Dagbladet møter Isabelle Pedersen en uke før den faktiske høytida, har påskesola meldt seg i hovedstaden. Hekkeløperen tråkker modig - til tross for de høye hælene - ut på skaren som ligger i parken på Oslos vestkant.

Rød bukse, gult skjerf, grønne hansker. Fargerik. Energisk. Slik mange også oppfatter henne.

- Jeg har vel egentlig aldri søkt opp hva energisk faktisk betyr. Jeg er kanskje litt redd for det, sier Pedersen og flirer.

Bergenseren er ikke redd for å si det hun mener. I tillegg til idrettsprestasjonene, er hun nesten like godt kjent for å være frisk i uttalelsene.

- Det er litt synd at det er det som er tingen, i et av verdens mest moderne samfunn, at jeg er «open minded» og frittalende. Det burde være normalt, vi er tross alt et av verdens fremste land når det gjelder ytringsfrihet, og et land der legning og religion er en frihet. Jeg sier jo bare at «dette synes jeg er gode verdier», «dette er ting folk bør tenke på». Når ble det plutselig feil å ha en reell samtale om at utviklingen i dagens samfunn ikke nødvendigvis går dit vi ønsker? spør Pedersen.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

60% RABATT

180 kr

(1 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 180 kr for de første 6 månedene. 1 kr per dag.

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (449,-/6 mnd). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED**

PRØV PLUSS

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED** 1 kr for første måned. 0,03 kr per dag.

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99 kr/mnd) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

ÅR

795 kr

(2,18 kr per dag)

KJØP ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

ÅR 795 kr for et år. 2,18 kr per dag.

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (795 kr/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (449kr/6mnd) Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (99kr/mnd) Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?