U23-ritt avlyst:

- Det dårligste arrangementet jeg har vært vitne til

Stig Kristiansen ikke nådig etter at U23-fellesstarten ble stanset.

ANDRE FORSØK: Feltet er på vei inn til målområdet for andre gang, etter at nok et forsøk på å avvikle U23-fellesstarten ble stanset på grunn av møtende trafikk. FOTO: Jarle Fredagsvik, procycling.no
ANDRE FORSØK: Feltet er på vei inn til målområdet for andre gang, etter at nok et forsøk på å avvikle U23-fellesstarten ble stanset på grunn av møtende trafikk. FOTO: Jarle Fredagsvik, procycling.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ÅS I AKERSHUS (Procycling.no): Litt over halvannen runde og rundt to mil, i det som egentlig skulle være en sykkelfest som etter 144 kilometer, skulle krone vår nye U23-mester på landveien, var alt norgeseliten ble avspist med søndagens fellesstart.

Tre ganger ble rittet stanset underveis. Alle ganger på grunn av møtende trafikk i løypa. Til og med buss 520 – i retning Ski Næringspark – ble observert midt i fellesstartsløypa, der altså et hundretalls sykkelryttere egentlig prøvde å finne ut hvem som var best i utfordrende terreng. procycling.no snakket med flere som var både fortvilet og frustrerte etter at rittjuryen – korrekt nok – valgte å blåse det hele av litt før 12:30.

- Det var for mye trafikk. Det går på sikkerheten til rytterne. Vi følte at det ikke var sikkert nok, så da stoppet vi, sier sjefskomissær Morten Messelt til procycling.no.

- Finnes ikke ord

Underveis i rittet ble det holdt møter mellom juryen og laglederne langs veien. Den lange runden man innledningsvis forsøkte å kjøre var vanskelig å håndtere, noe som gjorde at bilister til stadighet klarte å ta seg forbi løypevaktene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer