SAMTALE:  Isabell Herlovsen i samtale med Ingrid Moe Wold på Ullevaal i dag.
SAMTALE: Isabell Herlovsen i samtale med Ingrid Moe Wold på Ullevaal i dag.Vis mer

- Det de vil er å knekke meg, og det greide de. Det er respektløst

Isabell Herlovsen føler seg mobbet av supportere.

ULLEVAAL(Dagbladet): Under en treningskamp mellom Avaldsnes og Lillestrøm på La Manga i vinter forlot landslagsspiller Isabell Herlovsen banen gråtene.

Hun følte seg mobbet av Stabæk-fansen som hadde blitt igjen etter sin egen kamp mot Kolbotn og ifølge spilleren slengte de ukvemsord. 

Herlovsen følte det var langt over grensen, og orket ikke mer. Hun gikk av banen.

- Respektløs Isabell Herlovsen var i dag med da Toppserien hadde kick-off for årets sesong, som starter 21.april.

Lillestrøm-spilleren har ikke glemt den såre situasjonen fra oppkjøringen.

- Jeg ble veldig lei meg. Det er ikke første gangen det skjer. Denne gangen greide jeg å holde meg i skinnet, det er jeg veldig glad for. De mener jeg har kommet med sarkastiske meninger til de, det har jeg altså ikke gjort, sier Herlovsen til Dagbladet.

Hun fortsetter:

- Det vil henge igjen i lang tid. For meg er det viktig at når vi spiller mot Stabæk blir det tatt ordentlig så det ikke skjer igjen.

Tror det skjer igjen 28.juni møtes Stabæk og LSK kvinner igjen. Angrepsspilleren innrømmer at hun frykter at det samme skjer igjen.

 - Ja, men da håper jeg at jeg er såpass sterkt at jeg lar det ligge og lukker ørene. Det de vil er å knekke meg. Det greide de nå,  og det skal de ikke greie igjen.

Leder Gjermund Skaar i Stabæk Support ville  ikke beklage hendelsen, og hadde en annen forklaring på situasjonen.

Han gjentok det i dag:

- Jeg er blitt forklart hva supporterne sa. Vi føler ikke at det er noe å si unnskyld for, sier Skaar til Dagbladet.

Herlovsen sier hun tror det kommer flere reaksjoner?

- Vi sier ikke hva vi kommer med før kampdag. Om spillerne liker det eller ikke liker det, så må de forvente at det kommer reaksjoner fra supporterne. Men vi har ikke gjort noe vi føler vi må si unnskyld for når det gjelder Herlovsen, gjentar Skaar.

FØLTE SEG MOBBET: Isabell Herlovsen forlot banen gråtende etter å ha fått nok av Stabæk-fansen. Foto: Digitalsport
FØLTE SEG MOBBET: Isabell Herlovsen forlot banen gråtende etter å ha fått nok av Stabæk-fansen. Foto: Digitalsport Vis mer

Herlovsen svarer:
- Det er opp til de om de vil si unnskyld eller ikke.  Jeg synes det er dødsbra at de stiller opp for Stabæk og heier på de, og synes de skal bruke energi på det. Å henge ut enkeltspillere blir i mine øyne feil. Hadde det vært laget hadde det vært greit, men å henge ut enkeltspillere er respektløst, sier Herlovsen.

Tilbake Herlovsen hadde en tung sesong i fjor. Skadeplagene gjorde at 25-åringen bare fikk 12 kamper fra start  i 2013.  EM i Sverige røyk også for angrepsspilleren.

Men i år er hun tilbake, sterkere enn på lenge.

- Det er veldig deilig å være tilbake igjen. Ligger mye hardt arbeid bak. Jeg har vært gira på å komme tilbake i godt slag, noe jeg føler jeg er nå. Har igjen en vei til, men formen begynner å komme,

 Målet for sesongen er å utfordre fjorårets serie- og cupmester Stabæk.

- Først og fremst viktig at vi har en skadefri tropp. Slet mye med skader i fjor. Det er viktig at vi ikke har for mye respekt for Stabæk. Vi kan slå de, og må tenke på vårt eget spill, sier hun, og legger til:

- Får vi til det, er alt mulig.

Tung start LSK kvinner har hatt en tung sesongoppkjøring. Flere overraskende tap på La Manga sendte en bølge med usikkerhet gjennom laget.

I går arrangerte de en ny treningskamp mot Vålerenga bare for å få tilbake humøret og troen på seg selv. En 4-0 seier tyder på at formen er tilbake:

- Jeg håper toppformen kommer når serien begynner. Vi hadde en dårlig periode på La Manga, men vi viste i går at vi greide å heve oss etter dårlige kamper nede der.