HØY TEMPERATUR: Köln-assistent Bård Wiggen og Sasha Riether havnet i klammeri på dagens trening. Wiggen og Ståle Solbakken, og spillerne, er under sterkt press for tiden.Foto: Eduard Bopp/Sportfotografie
HØY TEMPERATUR: Köln-assistent Bård Wiggen og Sasha Riether havnet i klammeri på dagens trening. Wiggen og Ståle Solbakken, og spillerne, er under sterkt press for tiden.Foto: Eduard Bopp/SportfotografieVis mer

- Det der gjør du aldri igjen!

Ståles assistent plantet fingeren i brystet på Köln-stjerne.

(Dagbladet): Ståle Solbakken og assistenttrener Bård Wiggen er under et sterkt press i FC Köln etter et nytt tap i helga, og på dagens trening kom frustrasjonene i spillergruppa til overflaten.

Wiggen havnet i klammeri med midtbanestjerne Sasha Riether, og bildene av den åpne krangelen havnet raskt på forsiden av lokalavisa Express.

Situasjonen skal ha oppstått da Riether slo en høy ball da han hadde fått beskjed om å spille langs bakken, og mottok en skyllebøtte av Wiggen.

Riether reagerte med sinne.

Aldri igjen
- Bare fordi jeg ble hentet av Volker Finke, og dere har et problem med ham, må dere ikke hoppe på meg, ropte han mot nordmannen.

- Hvis du tror du har noe bedre å gjøre, kan du bare gå. Du har også mer å lære her, svarte Wiggen.

- Men ikke av deg, skal Riether ha svart.

Da kom Wiggen helt opp til spilleren og prikket en finger i brystet hans:

- Det der gjør du aldri igjen!

Etter treninga vil ikke de to si noe særlig om det som skjedde.

- Jeg sier ikke noe offentlig om diskusjoner jeg har med spillere, sier Bård Wiggen.

- Følelsene kan ta litt overhånd i en sånn situasjon. Det er bra det er litt temperatur før en kamp, sier Sasha Riether.

Trøblete uke
Opptrinnet kommer mot slutten av en dårlig uke for Ståle Solbakken og Köln.

Søndag ble det tap 0-1 hjemme for Hamburg, samme dag som stjernespiss Lukas Podolski åpent kritiserte klubben i et stort avisintervju.

Som om ikke det var nok, krasjet forsvarsspilleren Miso Brecko i fylla og forårsaket et trafikkuhell natt til tirsdag.

- De blir hyllet som verdens beste når de vinner og de er verdens dårligste når de taper. Det er sjeldent spillerne får ro til å jobbe med det de skal, sa Ståle Solbakken til Dagbladet etter tapet søndag.

Köln møter Nürnberg borte til nok en skjebnekamp kommende lørdag.

Ståle Solbakken har ikke besvart Dagbladets henvendelser