HVA DRIVER DERE MED? Chelsea-spillerne prøvde så godt de kunne å vise at de ikke har interne problemer i klubben. Det var ikke helt overbevisende at feiringen kom fra hjertet. REUTERS/Darren Staples
HVA DRIVER DERE MED? Chelsea-spillerne prøvde så godt de kunne å vise at de ikke har interne problemer i klubben. Det var ikke helt overbevisende at feiringen kom fra hjertet. REUTERS/Darren StaplesVis mer

- Det der var så falskt

Pinlig målfeiring da Chelsea slo tilbake etter tapet.

(Dagbladet): Wolverhampton-Chelsea 1-2 (0-0)

Chelsea gikk mot en etterlengtet seier etter den siste ukas rykter om intern uro i klubben. Og da Ramires gav bortelaget ledelsen mot Wolves på en corner i kveld, forsøkte spillerne å vise at samholdet fortsatt er sterkt i troppen.

David Luiz og Jose Bosingwa forsøkte så godt de kunne å mane resten av Chelsea-spillerne til å være med og feire målet sammen med Andre Villas-Boas og resten av benken. De mer etablerte spillerne som Lampard og Terry holdt seg likevel i bakgrunnen, og det hele så mest komisk ut da manageren gav spillerne en samlet klem.

- Det der var så falskt. Det er ingen naturlig handling fra spillerne. Plutselig kommer hele benken fram for å feire, sa Trevor Morley i TV2 studio etter kampen.

Det har tidligere gått rykter om at Villas-Boas skal ha kommandert spillerne til å feire målene med benken, etter dagens episode blir det nok ikke mindre prat om saken.

- Det viser at vi står samlet i målene vi har for denne sesongen, sier Chelsea-manageren til Sky Sports etter kampslutt.

- Dette var et viktig resultat. Etter de siste resultatene vi har fått, viste laget stor styrke og karakter ved å komme tilbake etter et par negative resultater i desember, sier André Villas-Boas.

Gav aldri opp Men Wolverhampton gav aldri opp, og fikk utteling like før slutt. Ward fikk plutselig stå alene i feltet, og han takket for tilliten med å banke ballen i nota, til stor irritasjon fra Andre Villas-Boas.

Likevel var det bortelaget som trakk det lengste strået. Fint kombinasjonsspill mellom Torres, Cole og Lampard gjorde at sistnevnte enkelt kunne bredside inn seiersmålet for bortelaget. Det ble ikke en like tydelig markeringen av dette målet, selv om Luiz nok en gang feiret med Villas-Boas.

- Vi viste karakter, og det føltes godt å avgjøre. Jeg ønsker bare å spille kamper, sa Lampard via TV 2 etter kampen.

SKULLE VÆRT UTVIST, AVGJORDE I STEDET: Frank Lampard avgjorde like før slutt etter fint spill av bortelaget. Foto: REUTERS/Darren Staples
SKULLE VÆRT UTVIST, AVGJORDE I STEDET: Frank Lampard avgjorde like før slutt etter fint spill av bortelaget. Foto: REUTERS/Darren Staples Vis mer

Tre minutter på overtid fikk Wolves nok en gang muligheten til å snyte Chelsea for to poeng, men Fletcher fikk ikke stokket beina skikkelig.

Stygt spill Den første omgangen var preget av stygt spill og mange gule kort. Dommer Peter Walton delte ut hele fem gule kort under en ti-minutters periode like før pause.

Kortene begynte å fly da Frank Lampard hoppet inn i en susende takling med strake bein på Hammill. Chelsea-spilleren var svært heldig som unngikk det røde kortet i episoden, og du kunne se på ansiktsuttrukket til spilleren selv at han skjønte han burde gått tidlig i garderoben.

Begge lag hadde sine sjanser til å ta ledelsen i den første omgangen. Torres, som spilte alene på topp, fant Mata med en fin pasning, og spanjolen var svært nære ved å gi bortelaget ledelsen med en chip. Men utførelsen var for svak, og Wolves fikk klarert.

Chelseas mål kom etter en god corner fra Juan Mata. Ballen var innom hodet til Terry, før den dalte ned i beina på Ramires. Midtbanespilleren var god og heldig da han fikk med seg ballen. Avslutningen var det ikke noe å si på, da ballen ble hamret inn i nettmaskene bak Hennessey.

Horribelt forsvarsspill Chelsea-forsvaret har ikke vært like kompakt som tidligere denne sesongen, og i dag fikk vi nok en gang se horribelt forsvarsspill fra de blå. To ganger var det store tellefeil i backrekka, noe som førte til at Wolves-spillerne kom alene opp på to godt slåtte frispark. Nærmest var Johnson som dunket ballen i stolpen.

Andre Villas-Boas var ute etter å revansjere det bitre nederlaget for Aston Villa hjemme på Stamford Bridge i forrige serierunde. Tapet kan ha vært årsaken til at portugiseren utelot å ta med spillere som Malouda, Drogba, og Sturridge til dagens kamp mot Wolverhampton.

I stedet bestod benken av unge spillere som McEachran, Hutchinson, Bertrand, Chalobah og Lukaku. Kun Paulo Ferreira av utespillerne på benken var over 23 år.

INGEN TEGN TIL URO: Chelsea-spillerne jublet sammen da Lampard avgjorde kampen. Foto: AFP PHOTO/IAN KINGTON
INGEN TEGN TIL URO: Chelsea-spillerne jublet sammen da Lampard avgjorde kampen. Foto: AFP PHOTO/IAN KINGTON Vis mer