KLAR MELDING: Zlatan Ibrahimovic (høyre) i prat med Christian Wilhelmsson (helt til venstre) og Emir Bajrami under trening med Sverige. Bajrami fikk klar beskjed av Zlatan da kapteinen var misfornøyd med innsatsen.Foto: SCANPIX/AFP/ JONATHAN NACKSTRAND
KLAR MELDING: Zlatan Ibrahimovic (høyre) i prat med Christian Wilhelmsson (helt til venstre) og Emir Bajrami under trening med Sverige. Bajrami fikk klar beskjed av Zlatan da kapteinen var misfornøyd med innsatsen.Foto: SCANPIX/AFP/ JONATHAN NACKSTRANDVis mer

«Det eneste du gjorde bra denne uka, var målet ditt»

Zlatans sms til lagkamerat Bajrami.

Zlatan Ibrahimovic er helt sjef på Sveriges landslagssamlinger. Det fikk lagkamerat Emir Bajrami erfare via en sms i sommer.

Med Erik Hamréns inntog som svensk landslagssjef, har Zlatan overtatt som kaptein. Det får lagkameratene merke både på banen, på treningsfeltet - og utenfor, skriver Aftonbladet.

I Sveriges 5-0-seier over Finland 7. juni kom Milan-stjernen på banen etter pause og scoret hat trick.

gså vingen Emir Bajrami kunne juble for scoring, men det var ikke godt nok for Zlatan, som ga klar beskjed via sms etter kampen.

- Fokus på fotballen. Glem ikke det, skrev kapteinen. Bajrami spurte hva Zlatan mente og fikk følgende svar:

- Det vi snakket om, mist ikke hodet. Det eneste du gjorde bra denne uken, var målet ditt.

Bajrami sier han ikke har fått flere tekstmeldinger fra Zlatan i ettertid og beskriver kapteinen som ærlig på en positiv måte.

Tirsdag fikk både Bajrami og PSV-kaptein Ola Toivonen en real skyllebøtte av Ibrahimovic, men likevel høster Sveriges største fotballstjerne ros fra lagkameratene.

Rosenborgs høyreback, Mikael Lustig, sier det på følgende måte:

- Han er en veldig fin fyr utenfor banen, og man har stor respekt for ham. Prater han, hører man etter. Alle vet hvordan det fungerer.

Sverige møter Ungarn til EM-kvalifiseringskamp på bortebane fredag.

(NTB)