- Det eneste negative i Ronaldos liv er Messi

Scolari mener folk er sjalu på Madrid-stjernen.

MØTES IGJEN: Det er ikke tid til hvile for Leo Messi og Cristiano Ronaldo, bare dager etter Champions League-semifinalene møtes de to på Camp Nou. Foto: SCANPIX/REUTERS/Albert Gea
MØTES IGJEN: Det er ikke tid til hvile for Leo Messi og Cristiano Ronaldo, bare dager etter Champions League-semifinalene møtes de to på Camp Nou. Foto: SCANPIX/REUTERS/Albert GeaVis mer

I morgen kl. 20: Barcelona - Real Madrid

(Dagbladet): I morgen kveld skjer det igjen: Barcelona og Real Madrid møtes til storoppgjør i La Liga.

Som vanlig er duellen mellom stjernespillerne Cristiano Ronaldo og Leo Messi i fokus, i det mange venter på at førstnevnte endelig skal kunne overskygge rivalen på samme bane.

Tidligere landslagssjef i Brasil og Portugal Luiz Felipe Scolari påpeker at Ronaldo hadde vært verdens klart beste fotballspiller dersom det ikke hadde vært for den lille argentineren.

- Det eneste negative i Ronaldos liv er Lionel Messi, sier Scolari, ifølge sporten.dk.

- Hadde det ikke vært for Messi, hadde Ronaldo vært utnevnt til verdens beste fotballspiller fem år i strekk, sier brassen, vel vitende om at Real Madrid-maskinen sist ble kåret til verdens beste i 2008, før Messi begynte sin gullrekke.

Samtidig erkjenner Luiz Scolari, som nå trener Palmeiras i hjemlandet, at det er mange som har problemer med andre sider av Cristiano Ronaldo enn hans fantastiske fotballegenskaper.

- Det er noen som simpelthen ikke kan utstå Ronaldo. De er sjalu fordi han er en fantastisk spiller, ser utrolig bra ut og går til sengs med en masse vakre kvinner, sier han, og gjentar med det hva Ronaldo selv har påpekt.

Palmeiras-treneren ser imidlertid en annen side av stjernen.

- Han er en fantastisk person og en god venn. Han liker selvfølgelig å vise seg fram, men han er meget profesjonell, sier Scolari.