RØD SUPPORTER: Blå mascara og neglelakk til tross - Camilla Herrems fotballhjerte er mest rødt. Hun har holdt med Manchester United siden hun var liten, og likte ikke å høre at de tapte for Basel i går. Men på stranda i Santos i dag var venstrekanten i sedvanlig godt humør. Foto: Gorm Kallestad, Scanpix
RØD SUPPORTER: Blå mascara og neglelakk til tross - Camilla Herrems fotballhjerte er mest rødt. Hun har holdt med Manchester United siden hun var liten, og likte ikke å høre at de tapte for Basel i går. Men på stranda i Santos i dag var venstrekanten i sedvanlig godt humør. Foto: Gorm Kallestad, ScanpixVis mer

- Det eneste positive er at City også røyk ut

Nå holder United-håndballjentene med Barca i CL.

SANTOS (Dagbladet): De norske håndballjentene har hviledag i dag, før de spiller den avgjørende kampen i gruppespillet mot Montenegro i morgen.

Den overraskende seieren til Island mot Tyskland i går kveld betyr at Norge blir gruppevinner med uavgjort eller seier - og dermed får enklere motstand i åttedelsfinalen.

Men det var ikke bare hyggelige resultater som tikket inn til laget da de spiste og hentet seg inn etter egen seier mot Angola i går kveld. Det er nemlig flere av jentene som holder med Manchester United. Tapet mot Basel og Champions League-exiten la en liten demper på stemningen for enkelte.

City-trøst - Ja, jeg fikk med meg det. Og det eneste positive er at City også røyk ut. Så jeg prøver å ta med meg de positive tingene, sier Tonje Nøstvold med et tappert smil.

Byåsen-spilleren er ikke blodfan, men holder nok med «de røde djevlene» til at det var skuffende å få meldingen om tapet i Sveits.

- Jeg er ikke superfan, jeg har aldri vært på kamp eller noe sånt. Men gutta i klassen var United-fans, og da ble jeg det også. Og så har jeg fulgt litt med etterpå.

Og hun ser gjerne en mesterligakamp om anledningen byr seg.

- Om TVen står på, kan jeg fint sitte og se en kamp. Jeg ser heller Champions League-fotball enn Tippeligaen om jeg får det valget. Hvis det er en bra kamp, ser jeg gjerne på, sier Nøstvold til Dagbladet.

Har Beckham-plakat Klubbvennina Camilla Herrem er også United-supporter.

UNITED-SUPPORTER: Tonje Nøstvold jubler for viktig scoring mot Angola i går kveld. Samtidig hadde favoritt-fotballaget Manchester United trøbbel borte mot Basel. Foto: Gorm Kallestad, Scanpix
UNITED-SUPPORTER: Tonje Nøstvold jubler for viktig scoring mot Angola i går kveld. Samtidig hadde favoritt-fotballaget Manchester United trøbbel borte mot Basel. Foto: Gorm Kallestad, Scanpix Vis mer

- Ja, jeg har vært United-supporter siden jeg var liten. Da hadde jeg Manchester United-sengetøy og plakat av Beckham. Det har jeg forresten ennå, sier Sola-jenta.

Hun vet ikke helt hva hun skal si om tapet mot Basel. Men også hun finner en viss trøst i at Manchester-rival City også er ferdig i den gjeveste europacupen.

- Nei, hva skjedde i går? Jeg fikk helt sjokk over at de tapte og er ute. Det var overraskende, så hva skal man si? Er ikke City også ute? Det er i grunnen ganske greit, sier Herrem.

- Kjenner du noen City-fans?

- Faktisk ikke så mange. Det er mest United, Arsenal og Liverpool. Men jeg er ikke brutal United-fan som jeg var før. Tapet ødelegger ikke nattesøvnen, men jeg synes det var veldig kjedelig.

- Ikke helt bra Også landslagskaptein Marit Malm Frafjord er United-supporter, om enn mer avslappet enn de to rogalendingene.

- Hvis jeg har har et lag, så er det United som er laget mitt også, dessverre.

Og selv om trønderen tar CL-avskjeden med fatning, har hun i alle fall registrert resultatet.

VURDERER BARCA: Marit Malm Frafjord holder også med United, men vil holde med Barcelona i Champions League-cupspillet denne sesongen.
Foto: Gorm Kallestad, Scanpix
VURDERER BARCA: Marit Malm Frafjord holder også med United, men vil holde med Barcelona i Champions League-cupspillet denne sesongen. Foto: Gorm Kallestad, Scanpix Vis mer

- Jeg har fått det med meg i alle fall. Det er kanskje ikke helt bra. Jeg er ikke den største supporteren, men det er det laget jeg holder med.

Vil holde med Barca Det vil neppe falle i god jord hos de aller mest innbitte United-supporterne, men både Herrem og Frafjord vurderer nå å holde med laget som har slått Manchester United i de to siste finalene laget har spilt - i 2009 og i mai i år.

- Jeg får finne meg et nytt lag i Champions League. Barcelona er greie de også, sier Marit Malm Frafjord.

- Jeg har blitt litt mer Barcelona-fan. Jeg synes de spiller veldig bra fotball. Jeg elsker teknisk fotball, det er gøy å se på, sier Camilla Herrem.