- Det eneste som er knust er et vinglass

Hotellet om den påståtte Liverpool-skandalen.

(Dagbladet.no): Etter at Liverpool-stjernene kom hjem fra utestedet Monty\'s fredag kveld, skal John Arne Riise ha blitt angrepet med golfkølle av lagkamerat Craig Bellamy.

Hotellmanager ved Barringtons Golf & Health Spa, Graham Stuart, fikk i går kveld besøk av seks engelske tabloidaviser etter at historien om den angivelige voldsepisoden nådde England.

- De går rundt her og forsøker å samle bevis. De spør folk på baren, her på hotellet, overalt, om noen har sett noe. De er desperate etter vitner, sier Stuart til Dagbladet.no.

Han kan verken avkrefte eller bekrefte at John Arne Riise ble angrepet.

- Jeg var ikke der. Leilighetene der Liverpool-spillerne bodde ligger 100 meter unna hotellet, og ble bevoktet av politiet. Jeg vet ikke om det er sant at han ble angrepet eller ikke, sier Stuart.

- Kopierer historier

Ifølge engelske tabloider i dag var flere av Liverpool-stjernene overstadig beruset, og keeper Jerzy Dudek skal ha blitt påsatt håndjern. Stuart mener de engelske avisene har hentet omtrent hele historien fra portugisisk presse, og smørt ytterligere på.

- Historiene i britisk presse er en kopi av det som har stått i de portugisiske avisene, som allerede var overdrevet. Dette går over alle støvleskaft, tror Stuart.

HAR INGEN KLAGER: Hotellmanager ved Barringtons Golf & Health Spa, Graham Stuart, sier til Dagbladet.no at det eneste som ble ødelagt av Liverpool-stjernene var et vinglass. Han kan verken avkrefte eller bekrefte at Craig Bellamy angrep Riise med en golfkølle. Foto: REUTERS/AP/Barringtons Golf & Health Spa
HAR INGEN KLAGER: Hotellmanager ved Barringtons Golf & Health Spa, Graham Stuart, sier til Dagbladet.no at det eneste som ble ødelagt av Liverpool-stjernene var et vinglass. Han kan verken avkrefte eller bekrefte at Craig Bellamy angrep Riise med en golfkølle. Foto: REUTERS/AP/Barringtons Golf & Health Spa Vis mer

- Stemmer det at ansatte på hotellet har fått munnkurv av Liverpool?

- Det er overhodet ikke sant.

- Er noe på hotellet ødelagt?

- Det eneste som er knust er et vinglass, og det er sånt som skjer hver dag. Liverpool-spillerne tok seg noen drinker, og stemningen var etter det jeg forstår god. Det var slik det bruker å være når 20 unge gutter går ut, sier Stuart.

- John Arne drakk ikke

Redaktør for det norske supporterbladet Kopite fester heller ikke lit til de alvorlige voldshistoriene som har kommet fram i engelsk presse.

- Jeg vil vente og se hva Liverpool uttaler om saken. Jeg tror dette er fjøra som er blitt til fem høns, sier Torbjørn Flatin til Dagbladet.no.

- Hva tenker fansen om Craig Bellamy?

- Det eneste som er knust er et vinglass

- Craig har gjort et bra inntrykk. Han har slitt med å spille seg til fast plass, men har levert en brukbar sesong så langt. Det har i hvert fall ikke være noe tøys med ham etter at han kom, sier Flatin.

Riises rådgiver Jan Kvalheim skriver i en sms til VG Nett at Riise ikke rørte en dråpe alhohol den kvelden.

- Etter selv å ha lest saken i News of The World, så synes jeg det er viktig å nevne allerede nå at John Arne ikke drakk en dråpe alkohol den kvelden og gikk først av alle og la seg 23.30m, heter det i meldingen fra Kvalheim.