Det engelske dame­landslaget trekker flere tilskuere til Wembley enn Høgmos utvalgte

41 000 billetter solgt allerede.

SLÅR NORGE: Allerede tre uker før avspark, er det solgt 41 000 billetter til kampen mellom det engelske damelandslaget og Tyskland. Det er mer enn de 40 181 som var til stede da Norge gjestet Wembley i starten av september. Foto: AP Photo/Kerstin Joensson/NTB Scanpix
SLÅR NORGE: Allerede tre uker før avspark, er det solgt 41 000 billetter til kampen mellom det engelske damelandslaget og Tyskland. Det er mer enn de 40 181 som var til stede da Norge gjestet Wembley i starten av september. Foto: AP Photo/Kerstin Joensson/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Da Norge gjestet Englands storstue Wembley den 3. september i en treningskamp, ble det kampen med dårligst oppmøte på nasjonalarenaen noensinne.

40.181 mennesker ble fasiten. Stemningen på nasjonalarenaen var dempet og behersket. Og etterpå ble England totalslaktet for ikke å ha vunnet med mer enn 1-0 over Norge.

Den gamle Newcastle- og Blackburn-legenden Alan Shearer synes kampen var så kjedelig at han sovnet.

Før treningskampen var 48 876 det laveste tilskuertallet i en engelsk landskamp på Wembley siden ombyggingen i 2007. Da var det Sverige som var på besøk i London, i november 2011.

- Jeg vet ikke hva som er galt med dere skandinaver, humret FA-representanten på telefon til Dagbladet i slutten av august.

Da San Marino, laget som på daværende tidspunkt var ranket som verdens svakeste landslag, var på besøk i oktober for å spille EM-kvalifisering, møtte nesten 56 000 opp.

Nå ser det ut til at nok en kamp som kanskje ikke har den brede appellen i folket passerer Norges visitt på listene.

Den 23. november kommer skal det engelske damelandslaget møte Tyskland i en vennskapskamp, og det engelske fotballforbundet bekrefter overfor avisa Mirror at det allerede er solgt 41 000 billetter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer