- Det er 19 klubber som jubler i dag

Ekspertenes vurdering av Ronaldo-overgangen.

PÅ VEI TIL MADRID: Bare formaliteter gjenstår før Cristiano Ronaldo får sin overgang til Real Madrid. Kenneth Fredheim og Lars Tjærnås tor overgangen skjer på et riktig tidspunkt.Foto: EPA/MAGI HAROUN
PÅ VEI TIL MADRID: Bare formaliteter gjenstår før Cristiano Ronaldo får sin overgang til Real Madrid. Kenneth Fredheim og Lars Tjærnås tor overgangen skjer på et riktig tidspunkt.Foto: EPA/MAGI HAROUN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Cristiano Ronaldo er så godt som klar for Real Madrid. Manchester United har akseptert et rekordstort bud på 824 millioner kroner.

Dermed går en av tidenes lengste overgangsføljetonger mot en slutt da bare den personlige kontrakten og en legesjekk gjenstår før avtalen er endelig spikret.

De norske Premier League-ekspertene hyller spilleren og tror overgangen kommer på riktig tidspunkt.

19 klubber som jubler i dagDersom alt går etter planen vil Ronaldo bli verdens desidert dyreste fotballspiller. Zinedine Zidane og Kakà ankom begge Madrid for knapt 600 millioner kroner.- Summen er jo helt hinsides, men det er ikke så uventet. Dette er drømmeovergangen hans og han har på mange måter oppnådd det han kan med Manchester United. Sånn sett er det et bra tidspunkt, sier Canal Plus-kommentator Kenneth Fredheim til Dagbladet.

Sammen med blant andre Lars Tjærnås er han blant de som følger Premier League aller tettest i Norge.

- Det er nok 19 klubber som jubler i dag for han har terrorisert de fleste forsvarene i Premier League. Samtidig har nok mange internt i klubben hatt et ambivalent forhold til Ronaldo etter Real-flørten i fjor, tror Tjærnås, som også har en fortid som trener i Wimbledon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer