- Det er 99 prosent sikkert at Jupp Heynckes trener Real Madrid neste sesong

Bayern-spiller heller bensin på bålet.

BLIR MANAGER I REAL MADRID: Bayern-spiller Anatoly Tymoshchuk (innfelt) mener det er 99 prosent sikkert at Jupp Heynckes trener Real Madrid neste sesong. Foto: AP Photo/Martin Meissner/NTB Scanpix
BLIR MANAGER I REAL MADRID: Bayern-spiller Anatoly Tymoshchuk (innfelt) mener det er 99 prosent sikkert at Jupp Heynckes trener Real Madrid neste sesong. Foto: AP Photo/Martin Meissner/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Bayern München-trener Jupp Heynckes ble den fjerde manageren som har vunnet Champions League eller den gamle Europacupen med to forskjellige lag. De øvrige er Ernst Happel, Ottmar Hitzfeld og José Mourinho. Likevel står 68-åringen uten jobb når Pep Guardiola tar over Bayern München når sesongen er over.

Det har gått rykter om at Heynckes vil gi seg for godt etter cupfinalen mot Stuttgart førstkommende lørdag, men det har også vært snakk om at manageren vil ta over Real Madrid etter José Mourinho. Nå kaster en Bayern München-spiller ytterligere bensin på bålet.

- Det er 99 prosent sikkert at Jupp Heynckes trener Real Madrid neste sesong, sier Anatoly Tymoshchuk til Russia 2, gjengitt av Goal.

Det vil i så fall bli et gjensyn med Los Galácticos for Heynckes, som ledet Real Madrid til Champions League-tittelen i 1998. Han fikk likevel bare beholde jobben i én sesong, mye på grunn av klubbens fjerdeplass i La Liga samme sesong.

Sluttet ikke frivillig Heynckes har tidligere fortalt at han er for gammel til å ta over en klubb utenfor Tyskland. Klubbpresident i Bayern München, Uli Hoeness, har tidligere uttalt at det ikke var et frivillig valg fra Heynckes side å gi seg som trener i Bayern München allerede nå.

- Vi informerte Jupp tidlig at vi var i kontakt med Pep Guardiola. Selvfølgelig ville han likt å fortsette en ny sesong, men til slutt bestemte han seg for dette. Vi er glade for at han ikke laget en scene, sier Hoeness ifølge SkySports.