Det er allerede døpt «tidenes verste filmeforsøk»

Men var det straffe likevel?

(Dagbladet): Real Madrid - Juventus 2-1.

Noen av Dagbladets lesere husker sikkert den meget omstridte Pelu-krampa fra 2008, men om man var mistenksom til Pelus plutselige fall den gangen, ble man trolig sittende gapende igjen etter å ha sett Juventus' Arturo Vidal i Madrid i går.

Juve lå under 2-1 da Vidal dro seg løs fra Real Madrid-forsvaret inne i feltet, men så gikk det meste galt. Vidal sparket i gresset i forsøket på å legge inn, lettet fra marken i rekyl, og flatet ut på matta - flere meter unna nærmeste motstander.

Så reiste han seg og gestikulerte ivrig etter straffe.

Allerede døpt «tidenes verste filmeforsøk» (se Twitter) går klippet internett rundt i dag, de fleste latterliggjør chileneren, men det dukker også opp «bevis» for at Vidal faktisk ble kakket på hælen før han satte vristen i jorden.

Strålende tv er det uansett.

Juventus-manager Antonio Conte mente forøvrig etter kampen at Arturo Vidal skulle hatt straffespark. Han var egentlig generelt misfornøyd med dommeren.

- Kampen ble åpenbart påvirket av noen veldig, veldig tvilsomme avgjørelser, som det røde kortet til Giorgio Chiellini og straffesituasjonen med Vidal, sier Conte, og er spesielt misfornøyd med Chiellinis straff etter duellen med Cristiano Ronaldo.

- Det var aldri noen albue, og om det der regnes som en klar scoringsmulighet, så er alt det, sier Juve-sjefen, ifølge Eurosport.

SPØKELSESFELLING? Arturo Vidals svalestup. Foto: Viasat
SPØKELSESFELLING? Arturo Vidals svalestup. Foto: Viasat Vis mer