- Det er alltid det samme med dommerne når vi spiller mot Norge

Men Bojana «verdens beste» Popovic feirer sølvet som gull. Nå vil hun lage barn.

GODT SOM GULL: Montenegros Bojana Popovic (i midten) og lagvenninnene feiret sølvmedaljene som om de hadde vunnet gull. Montenegro deltok i sitt første mesterskap som eget land i EM 2010 og ble nummer seks. I VM i fjor ble de numme 10. Foto: MARKO DJURICA / REUTERS / NTB SCANPIX
GODT SOM GULL: Montenegros Bojana Popovic (i midten) og lagvenninnene feiret sølvmedaljene som om de hadde vunnet gull. Montenegro deltok i sitt første mesterskap som eget land i EM 2010 og ble nummer seks. I VM i fjor ble de numme 10. Foto: MARKO DJURICA / REUTERS / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
ol-logo

OL Tokyo

2020

LONDON (Dagbladet): Norge - Montenegro 26-23.

Av mange er hun regnet som verdens - ja til og med tidenes - beste kvinnelige håndballspiller. I går avsluttet Bojana Popovic karrieren med et bredt smil om munnen og en sølvmedalje rundt halsen.

- Dette var min siste kamp, ja. Og jeg er så lykkelig for å få avslutte som dette, med denne medaljen. Og jeg har hatt en karriere med så mange titler - seks - og en olympisk medalje, sier Popovic og viser en tatovert underarm som har et symbol for hver tittel hun har vunnet.

- Nå er det på tide å gi seg og gjøre noen andre ting, sier hun til Dagbladet etter finalekampen.

- På Norges side Selv om hun er strålende fornøyd med sølvmedalje, plager det Popovic at hun føler Norge fikk hjelp av det franske dommer-tvillingparet Charlotte og Julie Bonaventura.

- Det var en jevn kamp, og jeg synes vi gjorde mye bra. Jeg synes dommerne var litt på Norges side, som de også var i VM. Det er alltid det samme med dommerne når vi spiller mot Norge. Jeg vet ikke hvorfor, men sånn er livet. Vi er et så lite land og kan ikke gjøre noe med det. Om vi hadde spilt bittelitt bedre kunne vi kanskje vunnet, men vi fikk ikke den sjansen, sier Popovic.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer