Eliteserien: Vålerenga-Sarpsborg

Det er alltid ett eller annet som ødelegger for Vålerenga

Vålerenga prøvde å gjøre det enkelt mot Sarpsborg. Det ble for vanskelig.

VÅLERENGA BEDRIVER SELVSKADING: Da innlegget kom rfra sida var Vålerenga tre mot en i egen boks. Han ene, Lars Jørgen Salvesen, var først på balen og scoret 1-0 for Sarpsborg. VIF-keeper Adam Larsen Kwarasey har ikke vært på sitt beste de siste kampene. Denne kunne han ikke gjøre noe med. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
VÅLERENGA BEDRIVER SELVSKADING: Da innlegget kom rfra sida var Vålerenga tre mot en i egen boks. Han ene, Lars Jørgen Salvesen, var først på balen og scoret 1-0 for Sarpsborg. VIF-keeper Adam Larsen Kwarasey har ikke vært på sitt beste de siste kampene. Denne kunne han ikke gjøre noe med. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Vålerenga-Sarpsborg 1–1 (1–1)

HVER GANG VÅLERENGA er oppe og snuser på noe som kan defineres som steg og erklært framgang, skjer det noe med laget. De mister det. Av mange forskjellige grunner. Enten det er en keeper som svikter, en forsvarsspiller som kløner det til eller en spiss om brenner en kjempesjanse – faktorenes orden er ikke så viktig.

Det du ser er at Vålerenga sliter med å ta steg.

SÅNN ER DET i år også. Av de samme grunnene. Når Vålerenga er på vei inn i toppsjiktet spenner de bein på seg sjøl. De klarer ikke helt å forvalte potensialet som faktisk ligger der. De klarer liksom ikke å håndtere suksess. Og slik er Vålereng inntil videre fortsatt en klubb som på mange måter står i veien for seg selv.

De har det, det er der, det har vi sett i 2019.

Men hver gang du krever litt mer, eller forventer at det skal komme en opptur i kjølvannet av en opptur, blir det borte.

PÅ DE FIRE siste kampene har Vålerenga vunnet ett av ni poeng og flauset seg ut av cupen mot et middels lag på nivå tre (Bærum). Sesonger kan fort bli ødelagt av sånt. Men fordi Eliteserien er mulighetenes marked får du alltid en ny sjanse, være seg i topp eller bunn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer