LEDER AVSTEMMINGEN: Brann Spkl. leder Klubben i mitt hjerte foran Vålerenga og Rosenborg. Bergenserne har aldri før ledet avstemmingen for spesialidrettslag over 100 medlemmer. 
Foto: Lise Åserud / Scanpix
LEDER AVSTEMMINGEN: Brann Spkl. leder Klubben i mitt hjerte foran Vålerenga og Rosenborg. Bergenserne har aldri før ledet avstemmingen for spesialidrettslag over 100 medlemmer. Foto: Lise Åserud / ScanpixVis mer

- Det er alltid gøy å slå Vålerengen

Brann har overtatt ledelsen i Klubben i mitt hjerte.

• Stem på klubben i ditt hjerte her.

(Dagbladet): Vålerenga og Rosenborg er lagene som ofte har kjempet i toppen i den største klassen i Klubben i mitt hjerte.

I fjor vant Rosenborg knepent foran Vålerenga, mens i år har Vålerenga ledet store deler av den første uka. Fredag ettermiddag overtok Brann Spkl. ledelsen i klassen for spesialidrettslag over 100 medlemmer. De leder knepent foran rivalen fra Oslo.

- Det var hyggelig å høre. Som Brann-supporter er det alltig gøy å slå Vålerengen. På et generelt grunnlag er det i toppen av kåringer og rangeringer vi ønsker å være, sier leder i Brann Bataljonen, Roger Lillebøe Hansen.

Brann har aldri tidligere ledet avstemmingen om premier på utstyr til en verdi av 50 000 kroner. Nå kan supporterlederen fortelle at bergenserne mobiliserer.

- Jeg har sett på supportersider på Facebook og hørt snakk om at flere i klubben ønsker å gå til topps i kåringen. Hvis det stemmer at Brann leder avstemmingen, tyder det på at folk mobiliserer, sier Lillebøe Hansen.

Kun to poeng skiller Rosenborg, Brann og Vålerenga i Tippeligaen. Mens det pågår en jevn kamp på fotballbanen, håper Lillebøe Hansen at Brann kommer foran rivalene i både eliteserien og i Klubben i mitt hjerte.

- Noen rangeringer er viktigere enn andre, men det er ingen tvil om at Brann er en stor klubb og bør være i toppen uansett, sier supporterlederen.

• Dette er topp ti i gigantklassen fredag kl. 13:30:

Brann Spkl.
Vålerenga Fotball
Rosenborg Ballklubb
Lillestrøm Sportsklubb
Fredrikstad Fotballklubb
Sandnes Ulf
Sarpsborg 08
Stabæk Fotball
Aalesunds Fk
Tromsø IL