- Det er alltid tøft å reise til Anfield. Det blir ikke annerledes i år

Nemanja Vidic før storkampen.

PRESTISJEOPPGJØR: Søndag tar Liverpool imot Manchester United på Anfield. Nemanja Vidic forteller at Manchester United er i god form, og klare for oppgjøret. Foto: REUTERS/Phil Noble
PRESTISJEOPPGJØR: Søndag tar Liverpool imot Manchester United på Anfield. Nemanja Vidic forteller at Manchester United er i god form, og klare for oppgjøret. Foto: REUTERS/Phil NobleVis mer

Manchester United-kaptein Nemanja Vidic gleder seg til søndagens klassiker mot Liverpool.

- Det er alltid tøft å reise til Anfield. Det blir ikke annerledes i år, sier Vidic.

United har innledet sesongen med seier mot Swansea og uavgjort i toppkampen mot Chelsea. Fire poeng må være godkjent for lagets nye manager David Moyes.

Liverpool har vunnet begge sine kamper (Stoke og Aston Villa).

- De har startet bra med to seirer. Det betyr at de er fulle av selvtillit, men vi reiser dit fornøyd med egen form. Vi er klare, sier Vidic.

Det er de to mestvinnende lagene i engelsk fotball som møtes på Anfield i Liverpool.

Skuffet mot topplagene United har vunnet serien 20 ganger, Liverpool 18. Der Liverpool var 1970- og 80-tallets store lag, har United fullstendig tatt over tronen. Sist Liverpool vant ligaen var i 1990. Siden har Manchester United vunnet 13 Premier League-titler.

- Vi vet det blir en veldig tøff kamp. Jeg tror de kommer hit og igjen satser på kontringer. Det er vi som er hjemmelag og må forvente å styre kampen, sier Liverpools kaptein Steven Gerrard.

Liverpool skuffet mot topplagene sist sesong.

- Vi fikk ikke det vi fortjente i toppkampene i fjor. Skal vi forbedre det, må vi klare å avgjøre jevne kamper til seier, sier Gerrard.

Hos Liverpool mangler fortsatt suspenderte Luis Suárez.

(NTB)