- Det er årets mål. Enkelt og greit

Kovacs om kunstscoringen mot FFK.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fredrikstad - Strømsgodset 2-3.

Strømsgodset hadde ikke vunnet på bortebane mot Fredrikstad siden lagene møttes på nest øverste nivå i 1992.

Serielederne fra Drammen hadde imidlertid framstått som et helt annet lag på fremmed gress i tre av fire bortekamper så langt denne sesongen, og måtte finne seg i et favorittstempel mot hardt prøvede østfoldinger.

Ronny Deilas menn tok også sesongens tredje trepoenger, og vil fortsatt stå som serieleder når den tiende serierunden er ferdigspilt, men seieren satt unødvendig langt inne i en rotete fotballkamp der Strømsgodset var det beste laget.

- Sånn er det når et lag ligger på toppen. Da får de med seg de små situasjoenene, mens for oss som sliter er det motsatt. Vifår sånne drittmål imot hver jævla gang. Det er så jævlig bittert. Det er et surt tap, det er det, oppsummerer kaptein Tarik Elyounoussi.

Utypisk Kovacs Selv om Peter Kovacs slapp forholdsvis enkelt til da han ga Godset ledelsen etter 41 minutter, er det vanskelig å si seg enig i Elyounoussis merkelapp «drittmål».

- Det er årets mål. Enkelt og greit. Det er ikke noe typisk Kovacs-mål. Jeg prøvde på borteste stolpe, og var litt heldig, sier Kovacs om avslutningen der han vippet ballen i luftig bue over hodet på Jon Knudsen, via lengste stolpe og i mål.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer