- Det er bare å beklage, vi taper så fortjent som det går an å få tapt

Nå ser det mørkt ut for Sandnes Ulf.

• Sandnes Ulf - Sarpsborg 08 0-2 (0-2)

(Dagbladet): I solskinnet på Sandnes Stadion søndag ettermiddag, hadde nok Tom Nordlie håpet at dette skulle bli dagen da han skulle ta sin første seier med Sandnes Ulf.

De tre siste kampene har endt uavgjort for rogalendingene - som absolutt må sanke poeng for å unngå nedrykk.

Men Sarpsborg hadde ingen intensjon om å være snille mot ettermiddagens verter. Allerede før pause hadde gjestene fra Østfold scoret to.

- I dag skjønner jeg ikke hva som skjer egentlig. Det er helt uforståelig, om de knyter seg eller hva det er. Vi er så dårlige, at andreomgang bare ble en transportetappe for at vi ikke skulle drite oss ut, sier en skuffet Nordlie til C More etter hjemmetapet.

Sarpsborg-dobbel Gjestene var det klart beste laget i første omgang, og før halvtimen var gått, smalt det på frispark fra gjestene.

I det 26. minutt skaffer Bojan Zajic seg et frispark i god posisjon. Gudmundur Thorarinsson misbrukte ikke muligheten fra rundt 22 meter, men skrudde frisparket perfekt helt oppunder tverrliggeren - og Hannes Halldórsson var sjanseløs.

Mens hjemmelaget ikke presterte å skape stort, smalt det igjen fra Sarpsborg.

I det 40. minutt styrte Kristoffer Tokstad ballen i det lengste hjørnet - og bortsett fra en håndfull Sarpsbprg-fans, var det ikke mye lyd å spore fra Sandnes Stadion.

Sist på tabellen Dermed så Nordlies første seier med Sandnes Ulf ut til å allerede være langt unna.

Men til tross for at Nordlie manet til samarbeid, virket det ikke til at laget hans spilte for å overleve i Tippeligaen. Med sine 14 poeng ligger Sandnes Ulf sist på tabellen, og ligger seks poeng bak Sogndal - som spiller senere i dag.

- I den kampen her får vi ikke ut det vi har fått ut på trening i det hele tatt. Det er bare å beklage, vi taper så fortjent som det går an å få tapt. Vi har to målsjanser, en i tverrliggeren og en annen, eller så er det bare mørkt altså, sier Nordlie etter kampen.

Ser mørkt ut Hjemmelaget trillet ball i andre omgang, men greide ikke å bryte gjennom hos Sarpsborg. Sarpsborg på sin side var nok fornøyd med å hvile på innsatsen fra første omgang.

Underholdningsverdien i andre omgang var nærmest ikke-eksisterende,  uten noen store sjanser - og publikum begynte å forlate stadion før full tid.

Dermed endte det med en fortjent 2-0-seier til gjestene fra Østfold.

Sju runder før slutt, begynner det å se veldig mørkt ut for Sandnes Ulf, som har igjen både Vålerenga, Brann og Rosenborg.

MØRKT: Eidur Aron Sigurbjørnsson fra Sandnes Ulf er ikke fornøyd  med å tape 2-0 for Sarpsborg i ettermiddag. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
MØRKT: Eidur Aron Sigurbjørnsson fra Sandnes Ulf er ikke fornøyd med å tape 2-0 for Sarpsborg i ettermiddag. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix Vis mer