- Det er bare å ønske ham lykke til

Di Maria skal være på vei til Manchester.

MANNEN MANCHESTER UNITED TRENGER? Angel Di Maria forhandler om sine personlige betingelser med Manchester United etter at Real Madrid har gått med på å selge ham for 676 millioner kroner, melder Sky. Foto: REUTERS/Ivan Alvarado/NTB Scanpix
MANNEN MANCHESTER UNITED TRENGER? Angel Di Maria forhandler om sine personlige betingelser med Manchester United etter at Real Madrid har gått med på å selge ham for 676 millioner kroner, melder Sky. Foto: REUTERS/Ivan Alvarado/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Ifølge Sky Sports har Manchester United og Real Madrid endelig blitt enige om en overgangssum for Angel di Maria. Argentineren kommer til Premier League for den nette sum av 63,9 millioner pund, eller omlag 676 millioner norske kroner etter dagens kurs.

Det vil i så fall gjøre di Maria til Premier Leagues dyreste spiller gjennom tidene.

Det forklarer tidliger Manchester United-spiller, nå Skys fotballekspert, Gary Neville, slik:

- United har mistet forhandlingsstyrken, men de er nødt til å få tak i de riktige spillerne. Dette er en riktig spiller, sier Neville til Sky.

Etter en katastrofal seriestart under Louis van Gaal med bare ett poeng på de to første kampene mot Swansea og Sunderland, roper både manageren og fansen på nye fjes på Old Trafford.

Derfor er det ventet at di Maria ankommer Manchester allerede i dag for å starte sine personlige forhandlinger med klubben. Argentineren er i hvert fall definitivt ferdig i Madrid.

- Di Maria har ikke trent med oss denne uka, og han har vært her for å si farvel til spillerne og folkene i klubben, sa Real-manager Carlo Ancelotti i går, og bekreftet også at han fortsatt var ønsket i den spanske hovedstaden.

- Avgjørelsen er hans og klubben har gjort det den kan for å beholde ham her. Han ville noe annet, så da er det bare å ønske ham lykke til.