SELVSIKRE: Cecilia Brækhus og Myriam Lamare fra Frankrike under innveiing i Frederikshavn i går. De går i ringen cirka 22.45 i kveld.
Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix
SELVSIKRE: Cecilia Brækhus og Myriam Lamare fra Frankrike under innveiing i Frederikshavn i går. De går i ringen cirka 22.45 i kveld. Foto: Vegard Grøtt / NTB ScanpixVis mer

- Det er bare bra hvis hun undervurderer meg

Brækhus er selvsikker før møtet med Lamare.

FREDERIKSHAVN (Dagbladet): Cirka klokken elleve i kveld skal Cecilia Brækhus forsvare sine tre belter ( WBC, WBA, WBO) mot franske Myriam Lamare.

Begge de to bokserne er selvsikre før kveldens kamp.

- Det jeg frykter mest er at jeg taper, jeg har kommet hit for å vinne, sier Lamare til Dagbladet.

Hun sier hun har studert alle Brækhus' kamper, og noterte seg svakhetene hennes.

- Det skal jeg utnytte. Jeg har sett henne i kamper hvor hun har møtt ulike boksere med forskjellig stil, så jeg vet hva jeg skal gjøre.

- Dårlig idé Brækhus fikk seg ny trener bare for en måned siden, da Otto Ramin tok over etter Georg Bromowski og Ulli Wegner.

- Det var en dårlig idé av Brækhus å bytte trener så kort før kampen. Det er en fordel for meg, sier Lamare selvsikkert.

Brækhus mener trenerskifte ikke har ødelagt noe i oppkjøringen.

- Hvis Lamare tror det, så får hun bare tro det. Det er bare bra hvis hun undervurderer meg, sier hun til Dagbladet.

Godt forberedt Og Brækhus' nye trener Otto Ramin sier til Dagbladet at han ikke har forandret mye på treningsopplegget til den norske bokseren.

- Hun var godt trent og godt i gang med oppkjøringen da jeg kom inn. Det er ikke den siste måneden som er avgjørende, hun var allerede godt forberedt.

• Også Alexander Hagen og Tim-Robin Lihaug bokset på kveldens stevne, og begge vant sin kamp. Kampene vises på Viasat4, og Brækhus går i ringen cirka 22.45.