LSK Kvinner vant The Double for femte gang

Det er bare ett lag i Norge

LSK Kvinner hadde hørt rykter om at Vålerenga var ute for å vippe dem av tronen. De svarte med å herje med Norges nest beste lag.

KANARIFUGLER PÅ VINGENE: LSKs Anja Sønstevold jubler etter 5-1 scoringen mot Vålerenga. Norges beste fotballag herjet med det nest beste da kongepokalen lå i potten. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
KANARIFUGLER PÅ VINGENE: LSKs Anja Sønstevold jubler etter 5-1 scoringen mot Vålerenga. Norges beste fotballag herjet med det nest beste da kongepokalen lå i potten. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • LSK Kvinner - Vålerenga 5-1 (4-0)

TELENOR ARENA (Dagbladet): LSK Kvinner har vært Norges suverent beste fotballag siden de vant sitt første seriegull i 2012. Med enda en kongepokal i troféskapet, den femte på åtte år, nå mer enn noen gang.

Når det kommer til vinnerkultur og trofeer er det egentlig bare ett lag i Norge.

LSK KVINNER-VÅLERENGA ble av mange naturlige årsaker solgt inn som tidenes cupfinale. Det var et ærlig forsøk på å skape noe norsk kvinnefotball endelig har fått ferten av denne sesongen, stemning, støy og entusiasme. Dronning Sonja var der av nevnte årsak. Svigerdatter kronprinsesse Mette-Marit var der også. Ja, selv Erna hadde tatt fri fra Krf-kosen og den massive kritikken etter at hun snudde fra forbud til utredning i den meget betente homoterapidebatten.

Vålerenga derimot, de var ikke der.

I HVERT FALL ikke som et konkurransedyktig fotballag. Og som et lag med tro på egne ferdigheter. Før pause var Vålerenga ingenting denne ettermiddagen.

Med et forsvarsspill tuftet på enda mindre.

DET ER EN ting å tape sesongens største fotballkamp, det må man ta høyde for, det er alltid mulig. Det er noe helt annet å gi det bort gjennom passivitet og hjernedødt forsvarsspill. For det var det Vålerenga gjorde gjennom den første omgangen av sesongens siste kamp, de spilte Lillestrøm gode.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer