- Det er bare kokken Walther som ikke har kritisert meg i avisene

Perry slår tilbake mot pressen.

• Strømsgodset - Rosenborg 1-1 (0-0)

DRAMMEN (Dagbladet): Rosenborg-trener Per Joar Hansen var fornøyd med hvordan laget hans slo tilbake med et sterkt 1-1-resultat borte mot Strømsgodset etter en tung periode.

48-åringen sier han og spillergruppa har stått samla de siste ukene, til tross for massiv kritikk, særlig i lokalpressa i Trondheim. 

- Det er snart bare kokken Walther som ikke har kritisert meg i avisene. Han kritiserer meg hver dag, men det er i alle fall ikke i avisa, sier «Perry», til humring blant journalistene på Marienlyst. 

Mer enn resultatet Godt humør og en spøkefull tone til tross - det har vært mye negativt de siste ukene, både fra den nevnte lokalpressa, men også fra supporterne i Trondheim. Rosenborg-treneren synes det er fint med engasjement, så lenge kritikken er konstruktiv, og maner folk til å se bak resultatene. 

- Selvsagt skal vi være ydmyke og si at vi ikke har fått ut alt talentet som finnes i denne spillertroppen, kampen mot Molde var elendig. Men så har du kampen mot Stabæk, hvor vi faktisk var ganske gode, og hvor det er utrolig at vi ikke vinner. Da blir følelsene så enorme hos folk at alt er bare ræva og elendig. Da må vi som holder på med dette prøve å være rolige, se at det faktisk er en god kamp, og så prøve å løfte gutta igjen, sier «Perry». 

Etterlyser galskap For selv om nordtrønderen er klar over at det er han det først og fremst pipes på, ikke spillerne, så forteller han at enkelte i spillergruppa har hatt det tungt. 

FORNØYD: Ett poeng borte mot Strømsgodset var godt nok for Per Joar Hansen. Foto: Audun Braastad / NTB Scanpix
FORNØYD: Ett poeng borte mot Strømsgodset var godt nok for Per Joar Hansen. Foto: Audun Braastad / NTB Scanpix Vis mer

- Det er ikke noe artig for en 20-åring å bli pepet ut, selv om de veit at det er meg det er retta mot.

Det var ikke mye piping å spore blant de tilreisende supporterne på Marienlyst lørdag kveld. Buing og tilrop kom det derimot fra hjemmefansen, i retning Nicki Bille Nielsen. Dansken selv kalte det lavmål, men Rosenborg-treneren mener det er en del av gamet. 

- Vi får skit alle som holder på med dette. Det må vi tåle. Det er bra med temperatur, så lenge det ikke går over til feber, sier Per Joar Hansen. 

Men en som godt kan fyre seg opp litt, er nettopp dansken. Perry etterlyste nemlig mer galskap fra spissen.

- Nicki scorer et fint mål i dag, og jeg er veldig glad for at han lykkes. Han har vært altfor tam i det siste. Han må finne tilbake til galskapen i seg. 

På banen, altså.