- Det er bedre at han har forlatt oss

Ferguson rasende etter Pogba-exit.

SINT: Manchester Uniteds Sir Alex Ferguson kritiserer oppførselen til talentet Paul Pogba etter at han forlot United til fordel for Juventus. Foto:  AFP PHOTO/ANDREW YATES
SINT: Manchester Uniteds Sir Alex Ferguson kritiserer oppførselen til talentet Paul Pogba etter at han forlot United til fordel for Juventus. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATESVis mer

(Dagbladet): Manchester United-talentet Paul Pogba er klar for Juventus, og United-sjef Alex Ferguson er ikke fornøyd med franskmannens oppførsel.

- Det er skuffende. Han viste ikke respekt i det hele tatt. For å være ærlig, hvis han skal fortsette slik, er det bedre at han har forlatt oss, sier Alex Ferguson til MUTV.

United har lenge ønsket å beholde 19-åringen, men Pogba skal nå ha inngått en avtale med den italienske seriemesteren. Pogba står med sju kamper for United.

- Pogba signerte for Juventus for en stund siden, sier Ferguson.

Det er lenge blitt spekulert i om talentet skulle forlate klubben og allerede tidlig i år ble han linket til italiensk fotball. Supporterne håpet derimot å beholde midtbanespilleren.

- Vi kommer til å riste på hodet om han slår til i Juventus, men han og Ravel Morrison er spillere som overhodet ikke har prestert. Så skal de presse United for penger. Du må prestere først, så kommer det andre som en konsekvens, sa United.no-redaktør Dag Langerød til Dagbladet tidligere i år.

United hentet Pogba fra franske Le Havre for tre år siden.

TIL JUVENTUS: Manchester Uniteds Paul Pogba skal være klar for Serie A og Juventus. Foto: REUTERS/Phil Noble
TIL JUVENTUS: Manchester Uniteds Paul Pogba skal være klar for Serie A og Juventus. Foto: REUTERS/Phil Noble Vis mer