NY SKANDALE: Malmö-fansen skjemmet seg bort igjen da de kastet fem knallskudd inn på banen. Dette er et illustrasjonsfoto. Foto: AFP Photo / Natalia Kolesnikova
NY SKANDALE: Malmö-fansen skjemmet seg bort igjen da de kastet fem knallskudd inn på banen. Dette er et illustrasjonsfoto. Foto: AFP Photo / Natalia KolesnikovaVis mer

- Det er bedrøvelig, jeg er fullstendig sjokkert over dette

Malmö-fansen kastet syv knallskudd inn på banen. Kampen avlyst.

(Dagbladet): Malmö-fansen skjemmet seg bort igjen i dagens kamp mot Djurgården.

Kampleder Martin Hansson valgte å avbryte kampen etter bare 11 minutter etter at syv knallskudd ble kastet mot tribunen til bortesupporterne, skriver Expressen.

Da brøt det ut fullt opprør mellom hjemme- og borte-supopporterne og spillerne måtte gå i garderoben.

- Det var så mange og kraftige smell at vi ikke våget å spille videre. Til det var risikoen for stor. Det handler om sikkerhet, sa han til svensk Canal Plus ifølge Expressen.

Ikke første gang Det er ikke første gang at Malmö-fansen markerer seg negativt denne sesongen.

Mot Helsingborg tidligere i år ble de idømt en bot på 150 000 svenske kroner etter at en 19 år gammel supporter løp inn på banen og angrep keeperen til Helsingborg.

Kampen ble også registrert som 0-3-tap.

Vet ikke hvem som kastet Det er fremdeles uklart hvem som kastet knallskuddene, men ifølge svensk Canal Plus skal de ha kommet fra en seksjon over Djurgården-supporterne.

Fotballekspert Pelle Holm tror at det kan ha vært en Malmö-supporter som har lurt seg inn blant Djugården-fansen.

- Det er virkelig ingen hjerne på en slik person. Det er bedrøvelig, og jeg er fullstendig sjokkert over dette, sier han.

- Syv knallskudd ble kastet fra den såkalte borteseksjonen. Jeg kan ikke bekrefte om det var Djurgården-fans som har gjort det, det må vi undersøke, sier styreleder i Malmö Håkan Jeppsson.