Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det er blitt en del trøsting etter OL

Men nå har Angelsen lagt skuffelsen bak seg.

SØNDERKNUST: Tonje Angelsen var langt nede etter å ha røket ut i kvalifiseringen til høydefinalen i London etter tre riv på 1,90. Foto: Heiko Junge / NTB Scanpix
SØNDERKNUST: Tonje Angelsen var langt nede etter å ha røket ut i kvalifiseringen til høydefinalen i London etter tre riv på 1,90. Foto: Heiko Junge / NTB Scanpix Vis mer

OL endte i tårer for Tonje Angelsen (22). Høydehopperen har lagt skuffelsen fra London bak seg.

Sølvvinneren fra EM mislyktes i London-OL og ble slått ut i kvalifiseringen. I EM kom hun seg over 1,97 meter, men i OL klarte hun bare 1,85. Etter OL har mange kommet med trøstende ord til trønderen.

- Det er blitt en del trøsting, og jeg setter pris på det. Jeg tenker ikke lenger så mye på det som skjedde i OL. Det er nok mer de rundt meg som gjør det. Jeg har det helt fint, jeg, sier Angelsen til Adresseavisen.

- For meg gikk skuffelsen fra OL egentlig fort over. Slik er gamet. Selvfølgelig har jeg ergret meg, men det var en trøst at de hoppet så bra som de gjorde i finalen, legger 22-åringen til.

Hun avslutter sesongen etter NM neste uke.

- Jeg har småplager med føttene, og det har vært en lang sesong. Det har tatt på. Jeg har hatt masse utladninger. I NM har jeg veldig lyst på kongepokalen. Jeg skal hoppe og kose meg.

Planen for neste sesong er klar.

- De viktigste konkurransene blir innendørs-EM i Göteborg og VM i Moskva. Målet på sikt er å bli best av alle, men foreløpig er jeg jo bare 22 år, sier Angelsen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media