- Det er blitt for mye filming i norsk fotball

Og Belsvik nekter for at han ber egne spillere gjøre det.

LEI FILMING: Stabæk-trener Petter Belsvik mener det er blitt for mye filming i norsk fotball.
Foto: Anette Karlsen / Scanpix
LEI FILMING: Stabæk-trener Petter Belsvik mener det er blitt for mye filming i norsk fotball. Foto: Anette Karlsen / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Stabæk tapte 2-1 mot nyopprykkede Sandnes Ulf i går og laget fra Bærum ligger sist i Tippeligaen med ett poeng.

Stabæk-sjef Petter Belsvik gikk hardt ut etter kampen og sa ifølge Stavanger Aftenblad at han nå vil oppfordre spillerne sine til filming etter at Sandnes Ulf fikk en billig straffe.

Belsvik sier til Dagbladet i dag at han ikke kjenner seg igjen i utsagnet og at han ikke vil be spillerne falle lettere i dueller.

- Jeg vi aldri si til spillerne mine at de skal filme og der er jeg blitt feilsitert. Det jeg sa etter kampen var at spillere ikke skal være nødt til å falle for å få straffespark, sier Belsvik til Dagbladet.

Stabæk-treneren sier derimot at han har sett seg lei på situasjoner der spillerne overdriver for å skaffe frispark eller straffespark. Han mener det er en tendens til mer filming i norsk fotball de siste åra.

- Vi adopterer det som skjer i større ligaer, og over de siste åra er det blitt mer filming i Norge. Det er en uting, og det er ikke bra, sier Belsvik.

Tippes ned - Men slik er det kanskje blitt fordi spillerne er nødt til å falle for å få straffespark. Mot Sandnes Ulf ble vår spiller hindret før han fikk skutt, og jeg ser jo aldri noen dommere blåse straffe på sånt, sier Belsvik.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer