Martin Ødegaard etter marerittet:

- Det er brutalt. Det er tungt å stå her

Martin Ødegaard (17) og Mats Møller Dæhli (21) hadde det svært tungt etter kveldens stortap mot England i EM-kvalifiseringen. Nå henger U21-EM i en tynn tråd.

NEDTUR: Martin Ødegaard og Norges U21-landslag gikk på en stjernesmell med 1-6-tapet mot England. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
NEDTUR: Martin Ødegaard og Norges U21-landslag gikk på en stjernesmell med 1-6-tapet mot England. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

England U21 - Norge U21 6-1

COLCHESTER/OSLO (Dagbladet): 17 år gamle Martin Ødegaard kan faktisk spille U21-landslagsfotball helt til 2021 og viste i den første halvtimen mot England hvor høyt ferdighetsregister han er i besittelse av.

Ødegaard virket svært motivert fra start og var aggressiv i presset som førsteforsvarer. De norske unggutta imponerte med et unorsk, nesten spansk, kombinasjonsspill langte oppe på Englands banehalvdel innledningsvis.

Norge hadde ballen mest og skapte flest sjanser den første halvtimen. Da så det meget lyst ut. De norske unggutta ble hyllet i sosiale medier. Én time senere ble hyllesten forvandlet til slakt etter tidenes kollaps. Til slutt vant England hele 6-1 over Norge anført av en enestående Marcus Rashford.Manchester United-spissen scoret hat trick mot Norge og satte Ødegaard til slutt fullstendig i skyggen i den store talentduellen. Sluttresultatet ble et nytt norsk fotballmareritt.

- Det er tungt å stå her etter å ha tapt 6-1. Det ble desverre brutalt på slutten, men vi gjør et ærlig forsøk, er gode en halvtime og produserer tre store sjanser vi ikke scorer på, sier Ødegaard til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer