VIL SJOKKERE:  Samir Nasri har ikke gitt opp avansement i Champions League. Foto: NTB Scanpix
VIL SJOKKERE: Samir Nasri har ikke gitt opp avansement i Champions League. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Det er dårlige minner. Jeg håper ikke det blir slik denne gangen

Samir Nasri frykter ikke Barcelona.

Manchester City håper å riste av seg FA-cupskuffelsen mot Wigan med en overraskelse på Camp Nou onsdag.

Engelskmennene er i trøbbel etter 0-2 på hjemmebane i den første av to møter i mesterligaens åttedelsfinale.

City finner trøst og tro etter at Barcelona også skuffet i helgen. Katalanerne tapte sensasjonelt 0-1 mot Valladolid i La Liga.

- Alt er mulig i fotball. Jeg så dem (Barcelona) mot Valladolid i helgen. Det viser at de er menneskelig, påpeker Citys Samir Nasri.

Han scoret mot Uwe Röslers Wigan søndag, men til liten nytte. City måtte se seg slått av Wigan på ny, akkurat som da lagene møttes i FA-cupfinalen i fjor.

Dårlige minner Nasri har dårlig erfaring mot Barcelona i den gjeveste E-cupen. To ganger ødela spanjolene da franskmannen spilte for Arsenal.

- Det er dårlige minner, men den gangen var de bedre enn de er nå. Vi spilte mot en ustoppelig Lionel Messi. Han scoret fire mål mot oss. Jeg håper ikke det blir slik denne gangen, sier Nasri.

Manchester City-manager Manuel Pellegrini har heller ingen god statistikk mot Barcelona. Av 22 kamper som trener i spansk La Liga har chileneren bare vunnet fire ganger, senest i 2008 med Villarreal.

- Selvsagt blir det vanskelig, men jeg er ikke i tvil om at vi kan reise ned og snu dette, slå dem på Camp Nou og få revansj der, sier Pellegrini.

Bare to ganger har lag som har tapt hjemmekampen slått tilbake på bortebane og sikret avansement. Ajax klarte det i 1995/96 og Inter i 2010/11.

Advarer mot kontringer Barcelona holder moralen oppe etter tapet for Valladolid.

- Jeg er sulten på seier, akkurat som mine lagkamerater. Vi ønsker å vinne alt, serien, mesterligaen og cupen, sier angriper Alexis Sánchez.

Ordet krise er blitt brukt om Barcelona den siste tiden.

- Vi tapte én kamp og det kan virke som om noen har dødd, mener Alexis Sánchez.

Tidligere Arsenal-kaptein Cesc Fàbregas advarer mot Citys kontringsstyrke.

- Vi må avslutte våre angrep så de ikke kommer på kontringer. Vi kan ikke la det bli en åpen kamp slik at vi blir løpende fram og tilbake, for det er noe som passer dem, sier Fàbregas.

(NTB)