- Det er de største regndråpene jeg har sett

Beckham forbløffet etter USA-debuten.

(Dagbladet.no): Først ble han gjort narr av i Dallas, fordi han ikke reiste med LA Galaxy fra California. Så fikk han all oppmerksomheten da han stilte i dress, uten sokker, i Toronto natt til mandag.

I natt fikk David Beckham gjort det han skulle i USA, spille fotball.

Morsomt med regn

Beckham har allerede fått beskjed om å passe seg for de amerikanske burgerne. Det regnet under nattas kamp, og det er ikke bare maten som er forskjellig fra den i Storbritannia.

- Det er de største regndråpene jeg har sett noensinne. De er mye større enn dem vi har hjemme. Det gjorde dette morsomt. Jeg er vant til den type vær, så det var godt å komme ut der, sier Beckham til nyhetsbyrået AP.

Ankelskaden hans er leget og superstjernen fikk med seg rundt 20 minutter som innbytter mot DC United i Washington.

- Det var en god kveld, men også en dårlig kveld, sier Beckham om debuten.

Dårlig fordi laget hans tapte 0-1 og ikke ser ut som en klubb som kan blande seg inn i teten i Major League. Bra? Han spilte.

VÅT DEBUT: David Beckham fikk stor applaus da han endelig debuterte i Major League Soccer i natt. Selv er 32-åringen mest overrasket over størrelsen på regndråpene i USA. Foto: Scanpix/Ap
VÅT DEBUT: David Beckham fikk stor applaus da han endelig debuterte i Major League Soccer i natt. Selv er 32-åringen mest overrasket over størrelsen på regndråpene i USA. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

- Det er ikke hyggelig å skuffe folk som har betalt mange penger for å se deg, så det var godt å komme på banen. Det har selvsagt blitt en del press, fordi alle har snakket om at jeg er i MLS og har ennå ikke spilt, sier Beckham.

Og legger til:

- Men det er ikke det presset jeg har følt. Jeg la press på meg selv for å bli frisk, slik at jeg kan spille igjen.

Utsolgt og hysteri

Det var selvsagt utsolgt i Washingon, hele 46 686 mennsker presset seg inn på stadion. Like mange har ikke sett en MLS-debut siden Pelé i 1975. Publikum svarte med et jubelbrøl da Beckham begynte å varme opp og gjorde seg klar til å komme inn som reserve.

Beckham synes selv at han ikke er helt i toppform, og forklarer det med skaden.

- Jeg var øm, jeg nølte litt. Jeg hadde ikke spilt på åtte uker, jeg hadde ikke trent på åtte uker. Men jeg er glad for at jeg kom meg ut der. Jeg fikk i hvert fall 20 minutter, sier Beckham.

England-sjef SteveMcClaren var på tribunen i natt, for å sjekke om midtbanespilleren er i form til å spille landskamper for hjemlandet seinere i august og i september.

- Det er de største regndråpene jeg har sett

- Beckham ønsker å spille videre for England, og jeg har sikker på at Steve vil ha ham. Men han må være i slag, nå må vi se hvordan det går med ham i uka som kommer. Hvis han har framgang kan vi ta en beslutning sammen, sier Galaxy-manager Alexi Lalas.

VANT MED REGN: Beckham sier han også liker våte baner.
KJENT STIL: Beckham så ikke hemmet ut av ankelskaden i natt.