- Det er den beste følelsen jeg har hatt

Fannemel er sulten på mer etter det nest lengste hoppet i skihistorien.

TIDENES NEST LENGSTE: Her går Anders Fannemel inn for landing på en lengde bare Johan Remen Evensen har overgått. 244,5 meter gir mersmak og selvtillit foran dagens lagkonkurranse.Foto: Lise Åserud / Scanpix
TIDENES NEST LENGSTE: Her går Anders Fannemel inn for landing på en lengde bare Johan Remen Evensen har overgått. 244,5 meter gir mersmak og selvtillit foran dagens lagkonkurranse.Foto: Lise Åserud / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Skiflygings-VM: Lagkonkurransen direkte i hopp-studio fra kl. 14.00.

VIKERSUND (Dagbladet): Anders Fannemel leverte det nest lengste skihoppet i historien da han svevde ned til 244,5 meter i førsteomgangen i Vikersund i går.

I finalen merket han allerede på hoppkanten at det ikke ville gå i nærheten av like langt, men følelsen fra førstehoppet skal han ta med seg inn i lagkonkurransen i dag.

- Ja, jeg kommer til å leve ganske lenge på det førstehoppet, sier han til Dagbladet.

- Det er den beste følelsen jeg har hatt, det er helt utrolig. Det er lettere å glemme det som skjedde i andre omgang, sier Fannemel.

Lettet landslagssjef Han forteller at han ikke var spesielt nervøs mellom de to omgangene, men at det kanskje var nettopp spenningen i kroppen som manglet litt

- Vi får en ny bra dag i dag, det gjelder bare å få til åtte gode hopp, sier Fannemel.

Landslagstrener Alexander Stöckl ser også fram mot lagkonkurransen, men er nok glad for at laget allerede har levert medalje i mesterskapet.

- Det betyr at jeg kan krysse av i en av boksene. Og jeg har mange. Men det er godt for alle som jobber med skihopping i Norge, at vi viser at retningen vi har valgt er den riktig. Vi blir stadig bedre, vi tar steg, og Veltas sølv hjelper på den veien, sier han til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer