- Det er det beste jeg har gjort hittil i VM

Sjekk Emils drømmetreff med poteten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KONTIOLAHTI (Dagbladet): Den norske stafettkvartetten Ole Einar Bjørndalen, Tarjei Bø, Johannes Thingnes Bø og Emil Hegle Svendsen er sugne på revansj etter at den sure fjerdeplassen på OL-stafetten i skiskyting i Sotsji sist vinter.

I Russland ledet Norge stafetten helt til Emil Hegle Svendsen måtte ut i strafferunden på siste stående skyting - og snipp snapp snute, så var gulleventyret ute.

kan tangere rekord I dag er det dermed åpenbart at ingen av de fire har råd til en lignende opplevelse om Norge skal gjenerobre stafettronen - og samtidig tangere tidligere Sovjetunionens rekord med fem strake VM-gull i stafett fra 1969 til 1974.

Dagbladet utsatte stafettkvartetten for en stresstest hvor de måtte simulere siste stående skyting - hvor de må starte på ekstraskuddene - i dette tilfellet poteter - med én blink igjen å få ned.

- Knotet litt Johannes Thingnes Bø (21) var først ut.

Han åpner med en grov bom, følger opp med kant ut på det andre før han får ned blinken (blikkboksen) på det tredje og siste kastet.

- Jeg knotet litt i starten, men så fightet jeg det inn på slutten, som gjør at vi vinner stafetten, sier han og smiler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer