Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det er det største intervjuet jeg noensinne har gjort

Oprah sier det er «umulig å klippe ned» Lance-intervjuet.

EMOSJONELT: Oprah Winfrey vil vise intervjuet med Lance Armstrong over to kvelder i stedet for en. Foto: SCANPIX/REUTERS/Harpo Studios, Inc/George Burns/Handout
EMOSJONELT: Oprah Winfrey vil vise intervjuet med Lance Armstrong over to kvelder i stedet for en. Foto: SCANPIX/REUTERS/Harpo Studios, Inc/George Burns/Handout Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Talkshowdronningen Oprah Winfrey kaller intervjuet med Lance Armstrong i natt det største i hennes karriere med tanke på eksponering.

Dagen etter at de to møttes på et hotell i Texas stilte Winfrey opp hos CBS This Morning, og fortalte om det to og en halv timer lange opptaket. Der bekrefter hun at Armstrong innrømmer doping.

Intenst og vanskelig
- Jeg tror hele intervjuet var vanskelig for Lance Armstrong. Han tilsto ikke på den måten jeg hadde regnet med. Det overrasket meg og teamet. Vi ble trollbundet og revet med av noen av svarene. Jeg hadde forberedt meg godt, jeg leste rapportene og bøkene, så 60 Minutes-innslagene, Jeg kom inn med 112 spørsmål, og stilte så mange som jeg kunne, sier Winfrey.

- Jeg vil si jeg føler han svarte på spørsmålene som om han var klar. Jeg fikk ikke alle spørsmålene med, men de viktigste som folk verden rundt har ventet på få besvart. Jeg kan bare si at jeg er fornøyd med svarene. Jeg var forberedt på å måtte grave og stille oppfølgingsspørsmål, men han var ganske åpen, sier hun.

Oprah legger til at ingen advokater fikk være tilstede under samtalen med Lance Armstrong.

- Lance hadde et team i rommet, men ingen advokater, sier 58-åringen.

Vises over to kvelder
TV-legenden har aldri opplevd større oppmerksomhet rundt en gjest i hennes programmer, og avslører at samtalen vil vises over to kvelder i stedet for en, ettersom det er «umulig å klippe ned».

- Det er helt klart det største intervjuet jeg har gjort i karrieren, sier Oprah Winfrey.

- «Emosjonelt» er en for dårlig beskrivelse av intensiteten og vanskene Lance opplevde under intervjuet, mener Oprah, ifølge programmets Twitter-konto.

Hun legger til at Lance Armstrong under en pause spurte henne om hun etter hvert i samtalen ville «lette litt på stemningen».

Oprah Winfrey har intervjuet folk som Michael Jackson i beste sendetid, og nylig også kvelds-tv-kongen David Letterman i samme program som Lance Armstrong stilte i.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!