FORNØYD:  David Moyes mente Manchester United var det beste laget i store deler av den første omgangen i dagens kamp mot Everton. Foto: EPA / NTB Scanpix
FORNØYD: David Moyes mente Manchester United var det beste laget i store deler av den første omgangen i dagens kamp mot Everton. Foto: EPA / NTB ScanpixVis mer

- Det er det verste jeg har sett. Jeg er bekymret for klubben

Moyes blir totalslaktet etter utspill.

• Everton - Manchester United 2-0

(Dagbladet): David Moyes overrasket mange da han uttalte at han var fornøyd med Manchester Uniteds kamp mot Everton i dag.

- Jeg synes vi gjorde det greit og var det beste laget da vi lå under 2-0 til pause, sier Moyes etter kampen.

Totalslakt TV2-ekspert Øyvind Alsaker lar seg ikke imponere av Moyes' utspill:

- Det er fattigmanns trøst. At United har ballen mest og triller formålsløst seg i mellom, er det ingen grunn til å være fornøyd med. Som i nær sagt alle kampene mot god motstand, virker Manchester United under Moyes tunge, trege og gammeldagse. At Moyes er fornøyd er fornøyd i dag er ikke et godt tegn  og jeg tror det foregår hektisk møtevirksomhet i klubben, sier Alsaker til Dagbladet, og stiller spørsmålet:

- Skal de ta prestisjenederlaget og kvitte seg med Moyes, eller gi ham mer tid og penger?

Elendig statistikk Dagens tap føyer seg inn i en lite flatterende rekord for de røde djevlene. Laget har tapt ti av 22 kamper i 2014. Nesten halvparten av kampene.

Og den interne tabellen mellom topplagene er heller ikke flatterende.

Manchester United står med seks mål på tolv kamper mot Arsenal, Liverpool, Chelsea,  Manchester City, Everton og Tottenham i årets Premier League-sesong.

Toppkampene har gitt Manchester United like mange poeng: Seks. Manchester United tapte begge oppgjørene mot Manchester City, Liverpool og Everton, tok ett poeng mot Chelsea og Tottenham og tok fire poeng mot Arsenal.

Liverpool-legende Jamie Carragher ristet vanntro på hodet da han fikk høre Moyes' sitat. Carragher, som nå er blitt ekspertkommentator i Sky, uttalte i studioet:

- Hvis Moyes mener United spilte bra i første omgang, er jeg bekymret for klubben, sa Carragher.

Han fortsetter:

 SÅ VI SAMME KAMP?:  Jamie Carragher forstår ikke David Moyes' utspill etter dagens tap mot Everton. Foto:  Paul Ellis / AFP / NTB Scanpix.
SÅ VI SAMME KAMP?: Jamie Carragher forstår ikke David Moyes' utspill etter dagens tap mot Everton. Foto: Paul Ellis / AFP / NTB Scanpix. Vis mer

- Det er det verste jeg har sett fra dem over 90 minutter. Da jeg spilte dominerte Manchester United totalt. Jeg ser på dette laget og lurer på hvorfor de ikke spiller som de gjorde da. Der ser ikke ut som noen forstår hva som foregår verken på banen eller benken. Jeg kan ikke se hva planer er eller hva de prøver å få til.

Hva synes du? Er Moyes tid over nå, eller bør han få mer tid?

 INGEN TRØST:  Øyvind Alsaker tror Manchester United vurderer David Moyes framtid i klubben. Foto: NTB Scanpix
INGEN TRØST: Øyvind Alsaker tror Manchester United vurderer David Moyes framtid i klubben. Foto: NTB Scanpix Vis mer