- Det er det verste jeg har vært med på

Veldig stygt.

HAUGESUND (Dagbladet:) Haugesund gikk på en ordentlig smell hjemme på eget gress da Rosenborg vant hele 6-0 på Haugesund Stadion søndag kveld. Det var naturligvis en svært skuffet Per Morten Kristiansen som møtte media i pressesonen etter kampslutt.

- Det går ikke an å oppleve noe verre som spiller, mest sannsynlig igjennom en hel karriere. Jeg har iallefall aldri opplevd det, sier den 33 år gamle keeperen. 

Effektivt RBK Rosenborg var svært effektive i førsteomgang og gikk derfor til pause med 0-3 ledelse.

- Vi ønsker alltid å forsøke å spille fotball på hjemmebane, men i dag var vi ikke i nærheten av å ta dem igjen. De rullet over oss gang på gang og det ble veldig stygt, sier Kristiansen. 

Trener Jostein Grindhaug ser heller ikke lyst på kveldens prestasjon.

- Rosenborg straffer oss hardt. De er dyktige og har individuelle spillere med ferdigheter som overgår våre. Vi faller helt sammen og i andre omgang var vi veldig svake, sier han.

- Må heve oss Den frittalende og folkelige fotballtreneren er også klar på at laget må heve seg om man håper på fornyet Tippeliga-kontrakt også i 2016. 

- Jeg håper vi viste vårt absolutte bunnivå i kveld. Om det finnes noe under dette så kan det godt hende vi spiller i OBOS-ligaen neste år.

SKUFFET KAPTEIN: Kaptein Per Morten Kristiansen beskriver 0-6 tapet for Rosenborg søndag kveld som det verste i sin karriere. Foto: Jan Kåre Ness / NTB Scanpix
SKUFFET KAPTEIN: Kaptein Per Morten Kristiansen beskriver 0-6 tapet for Rosenborg søndag kveld som det verste i sin karriere. Foto: Jan Kåre Ness / NTB Scanpix Vis mer