- Det er dritkjipt. Hadde vi stilt dette laget i hele år, hadde vi slitt

Spillerne som Kjetil Rekdal hentet til Norge, takket gamletreneren med å ydmyke Vålerenga.

SKUFFET:  Aalesunds trener Jan Jönsson (t.h.) takker Vålerengas trener Kjetil Rekdal  for kampen etter eliteseriekampen mellom Aalesund og Vålerenga på Color Line Stadion.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
SKUFFET: Aalesunds trener Jan Jönsson (t.h.) takker Vålerengas trener Kjetil Rekdal for kampen etter eliteseriekampen mellom Aalesund og Vålerenga på Color Line Stadion. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• AAFK - VÅLERENGA 4-1ÅLESUND (Dagbladet): Kjetil Rekdal hentet Michael Barrantes og Leke James til AaFK og utviklet dem til to av Tippeligaens beste spillere.

Det angret kanskje Vålerenga-treneren på i dagens kamp mot AaFK. Der fikk Rekdal erfare hvor gode AaFKs angrepsduo har blitt.

I 4-1-seieren over VIF scoret Barrantes to mål og Leke James ett. Som om ikke det var nok, scoret Mustafa Abdellaoue, som også har vært under Rekdals vinger, sunnmøringenes fjerde mål.

- Slik er fotballverden. Man jobber med ulike spillere hele tiden. Det gjør jo at jeg kjenner disse godt, og vi hadde en plan om å ta Leke, Barrantes og Fredrik Ulvestad ut av kampen. Det gikk i en halvtime, men vi klarte ikke å fullføre. I dag var det klasseforskjell på lagene i en time, sier Kjetil Rekdal til Dagbladet.

- Det er ikke noe spesielt for meg å møte AaFK. De er bare en konkurrent. Men det er alltid kjipt å tape fotballkamper. Det er dritkjipt å tape 4-1, sier 45-åringen.

Forvandlingen Han er opptatt av å tone ned rivaliseringen til sin forrige arbeidsgiver.

Men foran den siste serierunden blir det en ny duell mellom AaFK og Rekdal i kampen om 6. plassen i Tippeligaen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer